В мене сьогодні списали гроші з карти не можу зрозуміти хто

• Автор теми Автор теми Andreyko2k19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 556
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andreyko2k19

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
10
Бали
853
Andreyko2k19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене сьогодні списали гроші з карти не можу зрозуміти хто пише Юридичні послуги TRZ*Loan .Kyiv(157.00)
Юридичні послуги TRZ*Consulting.Kyiv(157.00) в когось було?

В мене сьогодні списали гроші з карти не можу зрозуміти хто пише Юридичні послуги TRZ*Loan .Kyiv(157.00)
В банк звоните - узнавайте. Май кредит, Динеро, Быстрозайм, Манивео и Кредит АП одни из первых лезут

в карту светили где то ?

Якщо розпочались просрочки, то заблокуйте карту, бо будуть списувати без кінця. Карту можна зробити нову.

machaparf, мене уже нічого не дивує... Можливо з неї колись був платіж, чи пролонгація.

Я так зрозуміла, що своїми дописами я такі теми буду бистро закривати...

Виправіть мене хтось, якщо я неправа, посперечайтесь, якщо хтось зі мною не згідний... Я прийму і оціню критику...
Все правильно сказано.Ви прямолінійна,це викликає мою повагу.Згодна повністю.Особисто можу допомогти морально,речами,іграшками,бо моє фінансове положення бажає кращого.Вибачте,це ж не благодійний фонд.

Все правильно сказано.Ви прямолінійна,це викликає мою повагу.Згодна повністю.Особисто можу допомогти морально,речами,іграшками,бо моє фінансове положення бажає кращого.Вибачте,це ж не благодійний фонд.
Дякую за розуміння))

Когда искали доступные займы за регистрировались на сайте сайте поиска (подбора кредитов) и тудаже подвязали карту, теперь каждый месяц будут пи..ть деньги за предоставление не существующих услуг.

Gabriel, у мене аналогічна історія)) Але я ту карту вже заблокувала.

Така ж ситуація.В мене карта для виплат,так деякі організації знімають дитячі,заблокувала і всі діла.Навчило,так сказать.

Когда искали доступные займы за регистрировались на сайте сайте поиска (подбора кредитов) и тудаже подвязали карту, теперь каждый месяц будут пи..ть деньги за предоставление не существующих услуг.

Мне пишет человек на почту, якобы форум снимал средства и прислал скрин, где указана именно эта TRZ*Consulting.Kyiv .
Может кто-то дать адрес этой конторы, я хочу посмотреть что это такое!

Admin, это контора,которая подбирает кредиты,а где они,хз

Andreyko2k19, это какой то сайт-посредник по подбору кредитов, только я не успела, какая именно.У меня тоже снимало 157 грн

Swetok@, это сайт где вы верифицировали свою карточку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі