Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отдать друзьям. Копить на тела. Закрывать по телам со временем.Що мені робити?
?мыслим одинаково, и ответили -секунда в секунду.Отдать друзьям. Копить на тела. Закрывать по телам со временем.
Сначала мелкие, что бы уменьшить количество звонков. Потом крупные тела.
Звичайно ж друзям віддавати треба, тут без варіантів. А кредитори - то хєрня. Маєте можливість - розрахуєтесь, а не маєте - то вище, як кажуть, ще ніхто не пригнув. Пролонгації - шлях в нікуди, якщо не виходить закрити під 0 - краще просто морозитись, але чекайте обзвону найближчого (і не тільки) оточення, кого знайдуть. Але на тому неприємності вичерпуються. З часом запропонують закрити за тіло, або й меньше. Дехто подасть в суд, або відкриє ВНН, тому треба моніторити реєстри. Але той самий суд в найгіршому випадку просудить те, що хоче кредитор. А якщо ви приймете участь в суді - дуже великі шанси їх вимоги передєрєбанити і то конкретно. Але до суда доходить частіше з банками, мфошки або безкінечно дзвонять, або продають, або відкривають ВНН, який легко(з адвокатом) зноситься. Отже, єдине справне ваше питання - це борги друзям. Тут вже мусите розрулити залежно від відносин.Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бути 30к
Що мені робити?
Ну що робити,або роботу шукати з гарною зарплатою,і далі кормити шахраїв,або перестати це робити.І віддати борги друзям.А МФО почекають.Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бутиа міл 30к
Що мені робити?
Думать как с друзьями разойтись. На мфЧмошников забить болт и даже не вспоминать.Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бути 30к
Що мені робити?