В мене десь 12 мфо з них 3 на 20к прострочки почнуться за тиждень

• Автор теми Автор теми Іванапоо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 626

Іванапоо

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
27
Бали
308
Іванапоо не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бути 30к
Що мені робити?

Выходить в просрочки, никаких пролонгаций, никакого общения, собирать денюжку, и тогда будете решать-закрывать или нет. Форум- в помощь!!!!!!!

Читайте внимательно форум.
На каждую шарагу есть свой раздел, тая есть все ответы.
Выберете себе тактику, как дальше поступать и вперёд в бой

Я бы советовала в первую очередь отдавать друзьям.
А на шараги откладывайте деньги и ждите выгодных предложений.

главное без паники, без пролонгаций и новых кредитов.

Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бути 30к
Що мені робити?
Звичайно ж друзям віддавати треба, тут без варіантів. А кредитори - то хєрня. Маєте можливість - розрахуєтесь, а не маєте - то вище, як кажуть, ще ніхто не пригнув. Пролонгації - шлях в нікуди, якщо не виходить закрити під 0 - краще просто морозитись, але чекайте обзвону найближчого (і не тільки) оточення, кого знайдуть. Але на тому неприємності вичерпуються. З часом запропонують закрити за тіло, або й меньше. Дехто подасть в суд, або відкриє ВНН, тому треба моніторити реєстри. Але той самий суд в найгіршому випадку просудить те, що хоче кредитор. А якщо ви приймете участь в суді - дуже великі шанси їх вимоги передєрєбанити і то конкретно. Але до суда доходить частіше з банками, мфошки або безкінечно дзвонять, або продають, або відкривають ВНН, який легко(з адвокатом) зноситься. Отже, єдине справне ваше питання - це борги друзям. Тут вже мусите розрулити залежно від відносин.

Останнє редагування:
Загальна сума кредитів більше 100к і друзям винен такщо робити нвіть якщо б я хотів сплачувати то зарплата повинна бутиа міл 30к
Що мені робити?
Ну що робити,або роботу шукати з гарною зарплатою,і далі кормити шахраїв,або перестати це робити.І віддати борги друзям.А МФО почекають.

Що мені робити?
Думать как с друзьями разойтись. На мфЧмошников забить болт и даже не вспоминать.

Назад
Угорі