Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт.Є Альфа,Пумб,РВС закрила(там невелика сума була).У Альфі кредитка і два кредита налом.У Пумбі кредитка.Звонять,прис.листи,нарах.далі борги.привіт всім, в кого які є банки? альфа, пумб, ідея,форвард,рвс,банк львів.
які у вас прострочки, як ведуть себе банки?
Дзвінки...листи...внн.привіт всім, в кого які є банки? альфа, пумб, ідея,форвард,рвс,банк львів.
есть альфа форвард идея!как по мне ни о чем....привіт всім, в кого які є банки? альфа, пумб, ідея,форвард,рвс,банк львів.

Альфа банк две карты, год просрочка, у мужа отп банк год проср, пока ничего, отп банк предлагал закрыть за пол тела, мы мороз, за 8 лет выплатили 10 тел, так что ариведерчипривіт всім, в кого які є банки? альфа, пумб, ідея,форвард,рвс,банк львів.
Да никто не преедет ))Позвонив ідею банк контактному шо якшо я не заплатю через 8 днів приєдит служба беспеки я живу від банку 180 км чи можуть справді приєхать чи просто пугають я з ними не говору вопше з першо дня просрочки просрочка десь 7 місяць чого чекати від них я просто дуже переживаю брала кредит наличними 26 виплатили до просрочки 33 і не стало грошей шо підкажите
не знаю, в мене як в свекра була прострочка в ідеї то в мене в підзді і на мої дверях залишили роздруковане фото з написом увага боржник, і їх телефон.Позвонив ідею банк контактному шо якшо я не заплатю через 8 днів приєдит служба беспеки я живу від банку 180 км чи можуть справді приєхать чи просто пугають я з ними не говору вопше з першо дня просрочки просрочка десь 7 місяць чого чекати від них я просто дуже переживаю брала кредит наличними 26 виплатили до просрочки 33 і не стало грошей шо підкажите
Спасіба за пітримкуДа никто не преедет ))
А следующий раз говорите : пускай ездуны хоть маски оденут, бо у вас корона ))
Час розставе все на свої місця...дякую щиро всім хто відгукнувся, бо в нас на двохбанки і мфо...то це повний завалллл.
задовбеться та служба безпеки до всіх їздитиПозвонив ідею банк контактному шо якшо я не заплатю через 8 днів приєдит служба беспеки я живу від банку 180 км чи можуть справді приєхать чи просто пугають я з ними не говору вопше з першо дня просрочки просрочка десь 7 місяць чого чекати від них я просто дуже переживаю брала кредит наличними 26 виплатили до просрочки 33 і не стало грошей шо підкажите