В какик сроки появляется инфа на сайте Судовий реестр?

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alena

Форумчанин
Дописи
409
Реакції
157
Бали
5125
Alena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Если на меня подали в суд,то на сайте данная инфа в какие сроки появляется?

Alena, я лично вам толкового ничего не скажу) могу только ответить этим сообщением, что бы тема не затерялась и обновилась. и был шанс что бы это увидел человек который вам ответит)

Мені сьогодні прийшов лист від ФК Кредит Капітал, з номером справи і те що вони подали до суду. Але на сайті Судовоі влади немає такоі справи. То навіть і не знаю. Чи ще не подали? Бо написано що 08.05 передають документи в департамент
15.05 збирають документи до суду
30.05 подають на суд. Хоча номер справи вже присутній в листі.
[/QUOTE

Мені сьогодні прийшов лист від ФК Кредит Капітал, з номером справи і те що вони подали до суду. Але на сайті Судовоі влади немає такоі справи. То навіть і не знаю. Чи ще не подали? Бо написано що 08.05 передають документи в департамент
Мені вони довго таке слали,але реально не подали.....
І взагалі я щось не бачила що кредит капітал подавали до суду і вигравали справу(можливо я помиляюсь)

Мені вони довго таке слали,але реально не подали.....
І взагалі я щось не бачила що кредит капітал подавали до суду і вигравали справу(можливо я помиляюсь)
Я тільки перший лист від них отримала. До цього були дзвінки і погрози. І як у вас вирішилось питання?

Я тільки перший лист від них отримала. До цього були дзвінки і погрози. І як у вас вирішилось питання?
Мороз не раз мене спасав)))) раніше також дзвінки...і листи....а як питала про договір переуступки і взагалі всі документи....то одразу мовчок.....і трубку кидають
Вже з того часу пройшло до двох років....

Мороз не раз мене спасав)))) раніше також дзвінки...і листи....а як питала про договір переуступки і взагалі всі документи....то одразу мовчок.....і трубку кидають
Нічого собі. А зараз дістають? Чи вже не особо.

Нічого собі. А зараз дістають? Чи вже не особо.
Та я й не бачу)))))))поміняла сімку....
Час від часу вставляла
Дзвінки з МФО
Але замітила що я почали МФО наярювати то і ті також активуватись.до МФО можна було очікувати один дзвінок в тиждень,два....як коли,дзвонили тільки мені і все.....
Nat1991, просіть договір і весь пакет документів.....і повірте мова швидко закінчується)))))))))

От зайшла на сторінку Судовоі влади і написала своє ім'я під ім'ям відповідача і висвітлилась тільки справа про розлучення мене з чоловіком і все.

Там взагалі не адреса а абонентський ящик ....що тут ще можна додати*як би з документами у них все грало,вони давно подали б у суд.....і тим більше вам плати їм не потрібно,нехай вирішують все у суді....в реальному суді....

Та я й не бачу)))))))поміняла сімку....
Час від часу вставляла
Дзвінки з МФО
Але замітила що я почали МФО наярювати то і ті також активуватись.до МФО можна було очікувати один дзвінок в тиждень,два....як коли,дзвонили тільки мені і все.....
Nat1991, просіть договір і весь пакет документів.....і повірте мова швидко закінчується)))))))))
Я вже так робила, але ім начхати. Говорять платіть інакше буде гірше вам і вашій сім'і та колегам. Пожалійте іхні нерви і т.д.

Nat1991, що і потрібно було доказати)))))так що не партеся....все буде ок)
Я вже так робила, але ім начхати. Говорять платіть інакше буде гірше вам і вашій сім'і та колегам. Пожалійте іхні нерви і т.д.
Чорний список.... рятує,і ще плюс у них не є багато номерів....так що і чорний список не буде складно внести))))

Справу в реєстрі можна побачити після її реєстрації, але скажу що кредит капітал подає хібащо на заміну сторони в виконавчому провадженні по готових справах які виграли банки , не змогли стягнути і продали капіталу.

Справу в реєстрі можна побачити після її реєстрації, але скажу що кредит капітал подає хібащо на заміну сторони в виконавчому провадженні по готових справах які виграли банки , не змогли стягнути і продали капіталу.
Це може бути....а щоб самі подавали до суду здається такого не було......

Це може бути....а щоб самі подавали до суду здається такого не було......
Особисто не бачила жодної справи, щоб подати до суду потрібні документи, нормальні а не бумажки відксерені, обгрунтування вимог, досудова вимога з підписом про вручення та грамотно сформольована позовна заява , плюс судовий збір, а це довго та затратно.

Особисто не бачила жодної справи, щоб подати до суду потрібні документи, нормальні а не бумажки відксерені, обгрунтування вимог, досудова вимога з підписом про вручення та грамотно сформольована позовна заява , плюс судовий збір, а це довго та затратно.
Згідна з Вами)

Що ще цікаво на макулатурі якій присилають стоїть а/я , тобто в них і нормального офісу не має крім колцентру , не те що юриста то про які позови може бути мова. А з теперішньою ситуаувєю в судах справа може розглядатися рік і більше в першій інстанції, а ще апеляція, касація, хто цим буде займатися

Що ще цікаво на макулатурі якій присилають стоїть а/я , тобто в них і нормального офісу не має крім колцентру , не те що юриста то про які позови може бути мова. А з теперішньою ситуаувєю в судах справа може розглядатися рік і більше в першій інстанції, а ще апеляція, касація, хто цим буде займатися
Я за абонентський ящик, також казала)в мене складається враження,що вони купують самі не благополучні кредити,авось хтось оплатить)))))

мне тоже такое пришло
нашла решение по ККапиталу,который подал в суд по переданному долгу из МФО,но таких дел мало,в общем объеме меньше 1%
смотрите тему
Подает ли Кредит Капитал в суд по долгам переданным из МФО?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі