Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені сьогодні прийшов лист від ФК Кредит Капітал, з номером справи і те що вони подали до суду. Але на сайті Судовоі влади немає такоі справи. То навіть і не знаю. Чи ще не подали? Бо написано що 08.05 передають документи в департаментЕсли на меня подали в суд,то на сайте данная инфа в какие сроки появляется?
Если на меня подали в суд,то на сайте данная инфа в какие сроки появляется?
[/QUOTE
Мені вони довго таке слали,але реально не подали.....Мені сьогодні прийшов лист від ФК Кредит Капітал, з номером справи і те що вони подали до суду. Але на сайті Судовоі влади немає такоі справи. То навіть і не знаю. Чи ще не подали? Бо написано що 08.05 передають документи в департамент
15.05 збирають документи до суду
30.05 подають на суд. Хоча номер справи вже присутній в листі.
Я тільки перший лист від них отримала. До цього були дзвінки і погрози. І як у вас вирішилось питання?Мені вони довго таке слали,але реально не подали.....
І взагалі я щось не бачила що кредит капітал подавали до суду і вигравали справу(можливо я помиляюсь)
Мороз не раз мене спасав)))) раніше також дзвінки...і листи....а як питала про договір переуступки і взагалі всі документи....то одразу мовчок.....і трубку кидаютьЯ тільки перший лист від них отримала. До цього були дзвінки і погрози. І як у вас вирішилось питання?
Нічого собі. А зараз дістають? Чи вже не особо.Мороз не раз мене спасав)))) раніше також дзвінки...і листи....а як питала про договір переуступки і взагалі всі документи....то одразу мовчок.....і трубку кидають
Вже з того часу пройшло до двох років....
Та я й не бачу)))))))поміняла сімку....Нічого собі. А зараз дістають? Чи вже не особо.
От зайшла на сторінку Судовоі влади і написала своє ім'я під ім'ям відповідача і висвітлилась тільки справа про розлучення мене з чоловіком і все.Мороз не раз мене спасав)))) раніше також дзвінки...і листи....а як питала про договір переуступки і взагалі всі документи....то одразу мовчок.....і трубку кидають
Вже з того часу пройшло до двох років....
Там взагалі не адреса а абонентський ящик ....що тут ще можна додати*як би з документами у них все грало,вони давно подали б у суд.....і тим більше вам плати їм не потрібно,нехай вирішують все у суді....в реальному суді....Я тільки перший лист від них отримала. До цього були дзвінки і погрози. І як у вас вирішилось питання?
Я вже так робила, але ім начхати. Говорять платіть інакше буде гірше вам і вашій сім'і та колегам. Пожалійте іхні нерви і т.д.Та я й не бачу)))))))поміняла сімку....
Час від часу вставляла
Дзвінки з МФО
Але замітила що я почали МФО наярювати то і ті також активуватись.до МФО можна було очікувати один дзвінок в тиждень,два....як коли,дзвонили тільки мені і все.....
Nat1991, просіть договір і весь пакет документів.....і повірте мова швидко закінчується)))))))))
Чорний список.... рятує,і ще плюс у них не є багато номерів....так що і чорний список не буде складно внести))))Я вже так робила, але ім начхати. Говорять платіть інакше буде гірше вам і вашій сім'і та колегам. Пожалійте іхні нерви і т.д.
| Справу в реєстрі можна побачити після її реєстрації, але скажу що кредит капітал подає хібащо на заміну сторони в виконавчому провадженні по готових справах які виграли банки , не змогли стягнути і продали капіталу. | ||
Це може бути....а щоб самі подавали до суду здається такого не було......
Справу в реєстрі можна побачити після її реєстрації, але скажу що кредит капітал подає хібащо на заміну сторони в виконавчому провадженні по готових справах які виграли банки , не змогли стягнути і продали капіталу.
Особисто не бачила жодної справи, щоб подати до суду потрібні документи, нормальні а не бумажки відксерені, обгрунтування вимог, досудова вимога з підписом про вручення та грамотно сформольована позовна заява , плюс судовий збір, а це довго та затратно.Це може бути....а щоб самі подавали до суду здається такого не було......
Згідна з Вами)Особисто не бачила жодної справи, щоб подати до суду потрібні документи, нормальні а не бумажки відксерені, обгрунтування вимог, досудова вимога з підписом про вручення та грамотно сформольована позовна заява , плюс судовий збір, а це довго та затратно.
Що ще цікаво на макулатурі якій присилають стоїть а/я , тобто в них і нормального офісу не має крім колцентру , не те що юриста то про які позови може бути мова. А з теперішньою ситуаувєю в судах справа може розглядатися рік і більше в першій інстанції, а ще апеляція, касація, хто цим буде займатисяЗгідна з Вами)
Я за абонентський ящик, також казала)в мене складається враження,що вони купують самі не благополучні кредити,авось хтось оплатить)))))Що ще цікаво на макулатурі якій присилають стоїть а/я , тобто в них і нормального офісу не має крім колцентру , не те що юриста то про які позови може бути мова. А з теперішньою ситуаувєю в судах справа може розглядатися рік і більше в першій інстанції, а ще апеляція, касація, хто цим буде займатися
Сайт судової влади Судова влада УкраїниЕсли на меня подали в суд,то на сайте данная инфа в какие сроки появляется?
мне тоже такое пришлоМені сьогодні прийшов лист від ФК Кредит Капітал, з номером справи і те що вони подали до суду. Але на сайті Судовоі влади немає такоі справи. То навіть і не знаю. Чи ще не подали? Бо написано що 08.05 передають документи в департамент
15.05 збирають документи до суду
30.05 подають на суд. Хоча номер справи вже присутній в листі.
нашла решение по ККапиталу,который подал в суд по переданному долгу из МФО,но таких дел мало,в общем объеме меньше 1%
Справу в реєстрі можна побачити після її реєстрації, але скажу що кредит капітал подає хібащо на заміну сторони в виконавчому провадженні по готових справах які виграли банки , не змогли стягнути і продали капіталу.