В чём разница между ВНН І ВП?

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку форумчани...підкажіть яка різниця між ВП і ВНН..що гірше???

Доброго ранку форумчани...підкажіть яка різниця між ВП і ВНН..що гірше??
Я возможно ошибаюсь, но это все между собой связано, исполнительное производство открывают на основание надписи.

Доброго ранку форумчани...підкажіть яка різниця між ВП і ВНН..що гірше???
Напис можуть вчинити і він там тихенько пилиться буде,а потім знайдеться добрий дядька або тьотька яка з радістю відкриють провадження...а люди вже ідуть в суд і зносять к ібє.....м напис

Напис можуть вчинити і він там тихенько пилиться буде,а потім знайдеться добрий дядька або тьотька яка з радістю відкриють провадження...а люди вже ідуть в суд і зносять к ібє.....м напис
У мене щось довго не пилився напис відкрив провадження і через три дні заблокував рахунок..підкажіть а якщо з ВП нічого не робити що буде?

У мене щось довго не пилився напис відкрив провадження і через три дні заблокував рахунок..підкажіть а якщо з ВП нічого не робити що буде?
У меня надпись сделана в мае, производство открыто в августе, счета не трогали. Если есть доход то могут снимать 20%, мой совет сносить надпись в суде, сегодня у Вас допустим ничего нету, а завтра появится имущество но увы все в аресте, и ничего сделать не сможет.

Ну в усіх по різному.В мене 3 місяця пилився...У вас є 3 роки на знесення напису.Якщо нічого не робити,то яко буде офіційний дохід 20% з зп вираховуватимуть,арешт на нерухомість або авто.Ви будете користуватися але продати не зможете.
Ну і відповідно сам блок рахунків.

Ну в усіх по різному.В мене 3 місяця пилився...У вас є 3 роки на знесення напису.Якщо нічого не робити,то яко буде офіційний дохід 20% з зп вираховуватимуть,арешт на нерухомість або авто.Ви будете користуватися але продати не зможете.

Ну і відповідно сам блок рахунків.
Ты если помню сносишь надпись? Как дела обстоят?)))

Ты если помню сносишь надпись? Как дела обстоят?)))
Так...Гречин мене ігноре не висилає документи...Можна і без них.З постановою і в ході суда витребувати.Але хотілося б хоч побачити,чисто із принципа...А так я не поспішаю..Роботи нема.На мені майна нема.Я не фоп.Ну а там покаже.До кінця місяця якщо не вишле,по без документів подам.

Так...Гречин мене ігноре не висилає документи...Можна і без них.З постановою і в ході суда витребувати.Але хотілося б хоч побачити,чисто із принципа...А так я не поспішаю..Роботи нема.На мені майна нема.Я не фоп.Ну а там покаже.До кінця місяця якщо не вишле,по без документів подам.
А ще підкажіть якщо вже відкрите ВП то дзвінки від МФО припиняються ?

А ще підкажіть якщо вже відкрите ВП то дзвінки від МФО припиняються ?
Ні.....напис і провадженння це один із методів стягнути заборгованість.Коли заборгованість буде погашено,тоді припиняться.

Не могу понять что Вас больше беспокоит...у меня было и ИП и звонки
Та от дзвінки тривожить чесно..бо з зарплати не має що вираховувати,машин і житла не маю свого,на суд маю ще 3 роки,а от я будуть наярювати ще знайомим,це вже напрягає

Что если на пришло ИНН и его не снести на протяжении трёх лет?

А если закрыть кредит при открытой ИНН , она автоматически закрывается или все равно надо будет сносить?
Тоді провадження закрито буде...Але ж ви оцінюте трезво ситуацію.Якщо провадження відкрито на суму очпоітельну,то подумайте ....В мене знайомий має провадження з 2 тис тіло чи 48 чи 52 тис по провадженню.І він сумлінно оплачує.

Назад
Угорі