Увага вброс канал Україна програма сегодняшний ЗАРАЗ

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Швидко включайте телик. Вброс забирають квартиру за 15000

Просто я, надо будет не забыть и с ютуба ссылку сюда кинуть на это

Чому ж так довго не показують. Жіночка так плакала
Жесть !!!!!!в Росії харчі пропонують в борг(((((

І паніки я не створюю,
только что посмотрел юриста в ютубе. не сейте панику раньше времени. это может сделать только банк и только с залоговым или ипотечным имуществом
Можливо це Вас і ще когось не стосується,але ж ми не одні. Є люди які мають таку проблему. Не правильно відкидати таких людей

І паніки я не створюю,

Можливо це Вас і ще когось не стосується,але ж ми не одні. Є люди які мають таку проблему. Не правильно відкидати таких людей
Точно знаю, что есть такие на форуме, как бы это печально не было

І паніки я не створюю,

вы меня не поняли. я имею ввиду это не касается должников мфо и тех кто брал без залога

І паніки я не створюю,

а вот сейчас новичок прочитает и побежит вешаться. не сейте панику

все, что под заставу - квартира, машина, корыто, хрензнашо, да могут забрать, но там тоже только через суд, где могут быть разные нюансы в пользу ответчика
поэтому народ не паникуйте

Друзі, питання не по цій темі ...
Є фото директора MICROCREDIT з Луцька. Хоче добавитись у друзі.до чоловіка у фейсбук. Видалити по моб,не орієнтуємся як.

Друзі, питання не по цій темі ...
Є фото директора MICROCREDIT з Луцька. Хоче добавитись у друзі.до чоловіка у фейсбук. Видалити по моб,не орієнтуємся як.
врядли это его фото. а так послать нах*р и в черный список

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі