Увага розшук!

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 949
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий ранок всім!
Я шось не розумію, кредик каса подала в розшук, прийшло повідомлення сьогодні на пошту і смс, а вчора свекрусі таке ж. На звязок вихожу з ними, вони знають про нацком і про повернення коштів. Хто з таким стикався? Можуть реально шось зробити?

Не обращайте внимания

Tetiana, я на ютубе видел записи и там у людей по 500 дней просрочки...живут как то, ПердитКасса как то плохо разыскивает)

Добрий ранок всім!
Я шось не розумію, кредик каса подала в розшук, прийшло повідомлення сьогодні на пошту і смс, а вчора свекрусі таке ж. На звязок вихожу з ними, вони знають про нацком і про повернення коштів. Хто з таким стикався? Можуть реально шось зробити?
Так. Припиніть переховуватись,підніміть руки вгору і рухайтесь повільно в сторону Кредит каси.

Tetiana, не звертайте увагу. То їхні стандартні повідомлення ні про що, мене вони вже 2 місяці як розшукують через день...

включите логику! по какой причине они могут подать в полицию? прекращайте себя накручивать. никакой полиции не будет. можете смело вообще заявление на них подавать за принуждение к оплате кредита.

Добрий ранок всім!
Номер свекрухи знайшли чи ви дали?

Чет одна тема другой краше. Однажды люди перестанут верить всем смскам, что им приходят, но это будет совсем другая история...

Я кожен день в розшуку у них. Реально вже просто не звертаю увагу. Із за них я почала панікувати і доїдати себе. Ці тварі перші хто зробив моє життя пеклом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі