Усиновлення можливо, якщо є є борги в мфо і банках?

• Автор теми Автор теми Mashenka35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 452

Mashenka35

Читач
Дописи
14
Реакції
10
Бали
848
Mashenka35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Мрію усиновити дитинку чи дозволять , якщо проблемні кредити 10 МФО і 3 банки.

Доброго вечора. Мрію усиновити дитинку чи дозволять , якщо проблемні кредити 10 МФО і 3 банки.
Та никому Ваши кредиты и займы не нужны. Усыновляйте и живите долго и счастливо и мире ?

вот взяли Вы займы, наверно не от хорошей жизни. а если бы у Вас еще и вдобавок ребенок был, то какая жизнь была бы у него?

Однозначно при наданні опікунства вас будуть перевіряти на матеріальну спроможність.
Це на всі 100%.
Проблемни кредити тут боком, якщо у вас матеріальне забеспечення і умови проживання майбутньої дитини будуть належними.
Але якщо достаток "так собі" і плюс проблеми з займами - можуть і відмовити нажаль.

Не хочу розчаровувати, але влаштування дитини-сироти або позбавленої батьківського піклування - процес дуже непростий. Ви маєте надати купу документів, у тому числі довідку про доходи (а для створення прийомної сім'ї або дитячого будинку сімейного типу - ще й про відсутність / наявність ВП з боргових зобов'язань). Плюс це і співбесіди, і обстеження умов проживання, і проходження навчання як кандидат, вивчення мотивації. Питання відносин з МФО будуть з'ясовані 100%. Я дуже сумніваюся, що служба у справах дітей у підсумку надасть позитивний висновок. Тому поки рекомендую відкласти реалізацію Вашої мрії до того моменту, як розберетесь остаточно із нашими улюбленими звірятками)) Як на мене, так буде краще і Вам, і дитині, яку з часом обов'язково візьмете до родини.

Назад
Угорі