MiMi
Форумчанин
- Дописи
- 160
- Реакції
- 90
- Бали
- 3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Доброго дня всім форумчанам) може не в ту тему пишу, тому на перед вибачаюся. Склалася така ситуація: працювала десь рік я не офіційно, і мене все влаштовувало… але,моя праця закрилася і зараз я у пошуку роботи !!!! Знову!!! Запропонували хорошу роботу в Епіцентрі, звичайно ж офіційно і зп на карту. У мене ще багато шараг таких як:
- ваша готівочка
-мілоан
- кешинський
-кредит ап
А також 2 банка:
-ощадбанк
- приват
Просрочки більше 3-х років, ІП слава богу поки не було… так от питання, піду працювати офіційно, шараги про нюхають і будуть звонити на працю та з зп знімати кошти. ( вичитала шо будуть блокувати рахунки). Не знаю що робити, я сама себе довела, робота дуже треба і як іти на ту працю щоб не зробити собі ще гірше.?… всім заздалегідь дякую за відповіді!
- ваша готівочка
-мілоан
- кешинський
-кредит ап
А також 2 банка:
-ощадбанк
- приват
Просрочки більше 3-х років, ІП слава богу поки не було… так от питання, піду працювати офіційно, шараги про нюхають і будуть звонити на працю та з зп знімати кошти. ( вичитала шо будуть блокувати рахунки). Не знаю що робити, я сама себе довела, робота дуже треба і як іти на ту працю щоб не зробити собі ще гірше.?… всім заздалегідь дякую за відповіді!