Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Напишіть через форму електронного звернення. На мейл не приймають листи!Пишу у Нацком через урядову і приходить на електронку такий лисит
Мені теж таке прийшло.Я телефонувала і вони сказали ,що тільки через електронне звернення ,або поштою потрібно відправляти.Пишу у Нацком через урядову і приходить на електронку такий лисит
На сайті Нацкома?Напишіть через форму електронного звернення. На мейл не приймають листи!
це вам прийшла відповідь, натисніть на відправку і відкриється відповідьПишу у Нацком через урядову і приходить на електронку такий лисит
так на сайті у них.На сайті Нацкома?
це вам прийшла відповідь, натисніть на слово відправкаені теж таке приходило, я потім їм на сайті на писав і ще раз через урядову, писав 20 числа но ответа до сіх пор нема.
це я як перший раз писав там написано що немає повної інформації про компанію я потом через урядову ше раз написав копію договора скинув скріни і так далі жду відповідь.це вам прийшла відповідь, натисніть на слово відправка
вобщім такен шось. У випадку якщо у Вас наявна інформація щодо коду ЄДРПОУ зазначеної у Вашому зверненні юридичної особи, пропонуємо ознайомитись з інформацією, яка міститься в Реєстрі на сайті http://kis.nfp.gov.ua. Таким чином, пропонуємо Вам з’ясувати інформацію, яка дала б можливість ідентифікувати установу щодо врегулювання взаємовідносин із якою у Вас виникли питання та звернутися до Нацкомфінпослуг із відповіднимщо там, розібрались, бо чекаємо що Нацком написав
Ось....все вірно,наскільки я зрозуміла....розчарувалася я...що там, розібрались, бо чекаємо що Нацком написав
що там, розібрались, бо чекаємо що Нацком написав
капець, одним словом последні вздохи нацкомаОсь....все вірно,наскільки я зрозуміла....розчарувалася я...
Буду пробувати на інші МФО можливо повезекапець, одним словом последні вздохи нацкома
ну я нічого не поняла по манивео ще должні, а по другому, наче більше сплаченоБуду пробувати на інші МФО можливо повезе
Сплачено більше,але порушень не виявлено у документах...от така справедливість....ну я нічого не поняла по манивео ще должні, а по другому, наче більше сплачено
ну а тепер не можна вернути переплати? чи знов потрібна заяваСплачено більше,але порушень не виявлено у документах...от така справедливість....
не пробовали подзвонити Павленко? по манивео невінчаний, то ясно, криса продажнаяну а тепер не можна вернути переплати? чи знов потрібна заява
Та ще не пробувала...ну а тепер не можна вернути переплати? чи знов потрібна заява
не пробовали подзвонити Павленко? по манивео невінчаний, то ясно, криса продажная
Не пробувала ще...але дуже дивне їхнє рішенняну а тепер не можна вернути переплати? чи знов потрібна заява
не пробовали подзвонити Павленко? по манивео невінчаний, то ясно, криса продажная
хоть розтлумачеТа ще не пробувала...
Не пробувала ще...але дуже дивне їхнє рішення
Тоесть обьясните как в нацком написать на ихннем сайте...как? Или что новой почтой принесли письма курьер им да?Мені теж таке прийшло.Я телефонувала і вони сказали ,що тільки через електронне звернення ,або поштою потрібно відправляти.