Урядова і Нацком

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Ksenija

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
41
Бали
193
Ksenija не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пишу у Нацком через урядову і приходить на електронку такий лисит

Вкладення

• Screenshot_2020-03-16-10-02-46.webp
    Screenshot_2020-03-16-10-02-46.webp
    64.9 Кб · Перегляди: 151
Пишу у Нацком через урядову і приходить на електронку такий лисит
Мені теж таке прийшло.Я телефонувала і вони сказали ,що тільки через електронне звернення ,або поштою потрібно відправляти.

ені теж таке приходило, я потім їм на сайті на писав і ще раз через урядову, писав 20 числа но ответа до сіх пор нема.

це вам прийшла відповідь, натисніть на слово відправка
це я як перший раз писав там написано що немає повної інформації про компанію я потом через урядову ше раз написав копію договора скинув скріни і так далі жду відповідь.
що там, розібрались, бо чекаємо що Нацком написав
вобщім такен шось. У випадку якщо у Вас наявна інформація щодо коду ЄДРПОУ зазначеної у Вашому зверненні юридичної особи, пропонуємо ознайомитись з інформацією, яка міститься в Реєстрі на сайті http://kis.nfp.gov.ua. Таким чином, пропонуємо Вам з’ясувати інформацію, яка дала б можливість ідентифікувати установу щодо врегулювання взаємовідносин із якою у Вас виникли питання та звернутися до Нацкомфінпослуг із відповідним

Вкладення

• IMG_20200316_105650.webp
    IMG_20200316_105650.webp
    120.2 Кб · Перегляди: 126
  • Screenshot_2020-03-16-10-54-37.webp
    Screenshot_2020-03-16-10-54-37.webp
    115.2 Кб · Перегляди: 74
Сплачено більше,але порушень не виявлено у документах...от така справедливість....
ну а тепер не можна вернути переплати? чи знов потрібна заява
не пробовали подзвонити Павленко? по манивео невінчаний, то ясно, криса продажная

не пробовали подзвонити Павленко? по манивео невінчаний, то ясно, криса продажная
Та ще не пробувала...

Не пробувала ще...але дуже дивне їхнє рішення

Мені теж таке прийшло.Я телефонувала і вони сказали ,що тільки через електронне звернення ,або поштою потрібно відправляти.
Тоесть обьясните как в нацком написать на ихннем сайте...как? Или что новой почтой принесли письма курьер им да?

Назад
Угорі