Урядова гаряча лінія

• Автор теми Автор теми Ната1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Ната1992

Форумчанин
Дописи
137
Реакції
94
Бали
68
Ната1992 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає???скільки часу розглядає питання урядова?я звернулась з скаргою про те що моїм сусідам надванюють та погрожуюють

30 календарных дней рассматривают заявления, по закону

То це жити в цьому терорі мені ще цілий місяць ((((
Моим соседям вчера звонили. А позавчера на работу моего родственника. Эти люди которых я не знаю пищали в трубку мол какого xepa ты нас поручителем взял? Я конечно извиняюсь, но вы что совсем уже ид*оты? Какой мля поручитель? Ты д*pa что подписывала какие-то документы или что? Я тебя и ты меня вообще не знаем друг друга.

Я извиняюсь, но у меня вчера психику сорвало конкретно от этих тупых людей которые думают что они поручители. Ей одно толдычишь, а она на своём рогами упёрлась и говорит что ей придётся отдавать кредит за меня.
tenor.gif

Потом позвонил вечером на урядову и те зафиксировали мою жалобу. На этом всё.

І більше до сусідів не телефонували?
В мене така ж ситуація :подзвонила знайома і почала кричати що я взяла її поручитилем, обматюкала мене нізащо, грозиться на мене написати заяву що я давала її дані я кажу іди і пиши не задовбуй

І більше до сусідів не телефонували?
На след. день звонили. Пусть звонят. МФОшка ждёт реакцию мою. Думают я побегу карманы им заполнять. Позвонят и надоест. Главное не реагировать.
В мене така ж ситуація :подзвонила знайома і почала кричати що я взяла її поручитилем, обматюкала мене нізащо, грозиться на мене написати заяву що я давала її дані я кажу іди і пиши не задовбуй
Мне тоже самое сказали что на меня заяву накатают. Боже, иди пиши куда хочешь. Там ласково на три буквы пошлют.

Просто ці типу подруги обливають мене,зачіпають мою дитину,а це вже святе це вже зась!!!!!через те і хочу знати в які терміни з цими мфо урядова розбирається

Просто ці типу подруги обливають мене,зачіпають мою дитину,а це вже святе це вже зась!!!!!через те і хочу знати в які терміни з цими мфо урядова розбирається
Не покладайте багато надій на урядову (
Звонарям ці закони не писані, на жаль
Можуть притихнути, а потім знову за своє
"Подрузі" порадьте ознайомитись детально хто такий поручитель, якщо вона не в курсі. Хай пише заяви і робить собі що хоче!
Вам потрібно перетерпіти і дитину позитивно налаштувати)
Мене вже з ніг до голови різними історіями оббрехали, інколи чую неймовірні речі, роман писати потрібно)))))
Просто сміюсь з того всього, а інколи посилаю, навіть не вітаюсь - а відразу посилаю, так на всяк випадок, щоб не тринділи багато!!!!

Дякую за підтримку!!!))))мені сказали що моє звернення передано до національної поліції,як швидко відреагує поліція?

Дякую за підтримку!!!))))мені сказали що моє звернення передано до національної поліції,як швидко відреагує поліція?
У меня - нацполиция вообще никак не отреагировала. Звонила на угл ещё 19.09, результата нет до сих пор из полиции, единственное было письмо из управління карного розшуку или что-то в этом роде, типа "мы работаем" и все... Я забила на это дело в итоге...

У меня - нацполиция вообще никак не отреагировала. Звонила на угл ещё 19.09, результата нет до сих пор из полиции, единственное было письмо из управління карного розшуку или что-то в этом роде, типа "мы работаем" и все... Я забила на это дело в итоге...
А как контролировать свое заявление??,

Добрый вечер. Ребят звонила на красоту жаловалась на частного выконавця. Сегодня пришол ответ,урядова значит работает, нужно обращаться в суд, и письмо писать в мин. Переглянути вкладення 26253
Добрый вечер. Ребят звонила на красоту жаловалась на частного выконавця. Сегодня пришол ответ,урядова значит работает, нужно обращаться в суд, и письмо писать в мин. Переглянути вкладення 26253
На горячую линию, извините)

Моим соседям вчера звонили. А позавчера на работу моего родственника. Эти люди которых я не знаю пищали в трубку мол какого xepa ты нас поручителем взял? Я конечно извиняюсь, но вы что совсем уже ид*оты? Какой мля поручитель? Ты д*pa что подписывала какие-то документы или что? Я тебя и ты меня вообще не знаем друг друга.

Я извиняюсь, но у меня вчера психику сорвало конкретно от этих тупых людей которые думают что они поручители. Ей одно толдычишь, а она на своём рогами упёрлась и говорит что ей придётся отдавать кредит за меня.
tenor.gif

Потом позвонил вечером на урядову и те зафиксировали мою жалобу. На этом всё.
У меня подруга такая была . Грозилась что на меня заяву в полицию напишет за то что из-за меня МФо ей угрожает. Я ей сказала иди пиши . . Кароче ситуация показала какая из нее подруга. С ней больше не общаюсь.ссыкло она что МФо не смогла дать отпор.

А как контролировать свое заявление??,
Вы как его подавали? Звонили на угл, писали? В личном кабинете угл видите своё обращение? Там можно увидеть его номер, на какое учреждение оно распределено. Можете перезвонить на глу и уточнить куда оно попало, и контакты ответственного.

Я також сьогодні телефонували на урядову гарячу лінію і писала звернення в особистому кабінеті, тепер чекаю відповідь.

Назад
Угорі