Ура, закрила смартівей зі списанням. Кредит закрито.

• Автор теми Автор теми Malinka578
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 2K

Malinka578

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
283
Malinka578 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні закрили кредит в смартівей, зі списанням, ще й бонусів нарахували 87 гривень, оце розбагатію.

Сьогодні закрили кредит в смартівей, зі списанням, ще й бонусів нарахували 87 гривень, оце розбагатію.
Как закрыли? Сколько просрочка? Какое тело?
Post automatically merged:

Они вам предложили или вы сами с ними договорились?

Как закрыли? Сколько просрочка? Какое тело?

Они вам предложили или вы сами с ними договорились?
Вони запропонували, але на той день не було в мене такої суми, я відмовила, через 10 хвилин розіслали смс половині контактної книги, через декілька днів їх набрала, кажу пропонували списання, як можна закрити, запропонували ту саму суму, а 1700 списали, так і закрила, бо ці смартівей дуже дурноваті, скачали контакти + фотки мої і дітей, но в них контакти, тільки ті, які були коли перший раз встановлюється додаток, які добавляні потом, то їх нема.

Вони запропонували, але на той день не було в мене такої суми, я відмовила, через 10 хвилин розіслали смс половині контактної книги, через декілька днів їх набрала, кажу пропонували списання, як можна закрити, запропонували ту саму суму, а 1700 списали, так і закрила, бо ці смартівей дуже дурноваті, скачали контакти + фотки мої і дітей, но в них контакти, тільки ті, які були коли перший раз встановлюється додаток, які добавляні потом, то їх нема.
А какое тело было и просрочка?

Я их закрыл через 20 дней просрочки за тело 9200, без рассылки и звонков

Тіло 2500, прострочка більше місяця, з 10.10.2019 атаку начали десь через дві неділі, заплатила тіло і процент до просрочки, все інше за місяць просрочки ,повишенні проценти списали.

В мене була одна розсилка, без дзвінків, а взагалі ну їх....

Назад
Угорі