Упс... ВП від Чупис Т.В.

• Автор теми Автор теми Natali Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 918

Natali Natalia

V I P
Дописи
130
Реакції
203
Бали
3625
Natali Natalia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаннячко шановні. Сьогодні, (загалом, як і останні пів року) перевіряю себе в ЄРБ і бачу відкрито ВП ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ОНЛАЙН - ФІНАНС". Як виявилось, морально я не готова до такого повороту, хоч і давно вже треба було

Останнє редагування:
Вітаннячко шановні. Сьогодні, (загалом, як і останні пів року) перевіряю себе в ЄРБ і бачу відкрито ВП ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ОНЛАЙН - ФІНАНС". Як виявилось, морально я не готова до такого повороту, хоч і давно вже треба було
А давно Вы в просрочке? Я 6 месяцев. Тоже каждый день проверяю... И тоже думаю буду морально не готова:( хотя настраиваюсь.

З грудня 2020 року. До цього не можливо підготуватись. Вчора спала спокійно, сьогодні треба коньяк і гроші на послуги юриста

З грудня 2020 року. До цього не можливо підготуватись. Вчора спала спокійно, сьогодні треба коньяк і гроші на послуги юриста
Доброе утро, а кто Вас так "ощасливил"? Скорее всего кредит был в минивео?
Коньяк-отличная идея с кофе и мороженкой??. Но лучше отметить потом, когда снесете это безобразие.

Доброе утро, а кто Вас так "ощасливил"? Скорее всего кредит был в минивео?
Коньяк-отличная идея с кофе и мороженкой??. Но лучше отметить потом, когда снесете это безобразие.
Доброго ранку. Так, скоріш за все від манівео. Не знаю, чи встигну розпочати справу, адже гроші очікуються на початок серпня. Хоч би рахунки не заарештували, щоб було чим розрахуватися з юристом

А на рахунок коньяку, то він був у вигляді потрійної дози гліциседу

У меня три от Чупис. Буду воевать:батл::батл:))

Доброго ранку. Так, скоріш за все від манівео. Не знаю, чи встигну розпочати справу, адже гроші очікуються на початок серпня. Хоч би рахунки не заарештували, щоб було чим розрахуватися з юристом

А на рахунок коньяку, то він був у вигляді потрійної дози гліциседу
Вы так не злоупотребляйте таким "коньяком". С юристом можно договориться и оплатить частями или потом. Успехов Вам, все получится!

Вы так не злоупотребляйте таким "коньяком". С юристом можно договориться и оплатить частями или потом. Успехов Вам, все получится!
Дякую, якби здоров'я дозволяло, то краще таки коньяк.
У меня три от Чупис. Буду воевать:батл::батл:))
Повоюєм

Назад
Угорі