Умови користування 16000 грн при виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми OlefAnastasiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 487

OlefAnastasiia

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
126
OlefAnastasiia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу звернутися до приватного виконавця,який наклав арешт на рахунки, щоб можно було користуватися 16000 грн. І ось питання, чи потрібно потім точно буде вже сплачувати ту суму, на яку він наклав арешт, тобто я таким чинив з нею погоджуюсь? Чи все одно потім можна буде оскаржити ту суму, на яку накладено арешт. Може хтось стикався з такою ситуацією, та знає як воно. Дякую

Хочу звернутися до приватного виконавця,який наклав арешт на рахунки, щоб можно було користуватися 16000 грн. І ось питання, чи потрібно потім точно буде вже сплачувати ту суму, на яку він наклав арешт, тобто я таким чинив з нею погоджуюсь? Чи все одно потім можна буде оскаржити ту суму, на яку накладено арешт. Може хтось стикався з такою ситуацією, та знає як воно. Дякую
Добрий вечір. Ви говорите про визначення рахунку для операцій. Це ніяк не впливатиме на майбутні оскарження

А ще питання. А як на такі дії реагують самі МФО? Чи підуть вони потім на контакт, щоб домовитись на тіло? Або ж відправлять лісом до виконавця і потребують платити всю сумму? Можливо є у когось така практика

А ще питання. А як на такі дії реагують самі МФО? Чи підуть вони потім на контакт, щоб домовитись на тіло? Або ж відправлять лісом до виконавця і потребують платити всю сумму? Можливо є у когось така практика
Вони можуть в в суд подати

це Ваше право і ті, хто визначає умови прощення боргу навряд навіть дивляться в АСВП на заяви та постанови провадження

upl_1496241733_10162.webp

Назад
Угорі