CreditKasa Умови договору про відкриття кредитної лінії

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8298
Рішення
1
Реакції
16601
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
Сиджу, нікого не рухаю. Вивчаю договір з КредитКаса (ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»).
А тут... Спочатку не повірив очам. Але таке є. Також в таблиці обчислення загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки.
Вибачте, що?

Договір КредитКаса (Укр Кредит Фінанс).webp

Сиджу, нікого не рухаю. Вивчаю договір з КредитКаса (ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»).
А тут... Спочатку не повірив очам. Але таке є. Також в таблиці обчислення загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки.
Вибачте, що?

Договір КредитКаса (Укр Кредит Фінанс).png
Ачєпятка ???... там мало бути 3 ляма ??

Это нормально. Это же МФО. Тем более УкрПердитФинанс это отдельная межгалактическая шарага. Реальная процентная ставка в год всего-то 1139965%.
Как-то была тема об этом, но уже давно. Так там процентная ставка годовая была 16000% по-моему) это было просто удивительно).
Так вот. Сидишь такой и думаешь: "нужны деньги, возьму-ка я у ПердитКассы 10000". Ну, взял такой, потом приходит время платить, а платить нечем. Отложил все это на год. И тут они через год подают в суд и уже требуют с тебя 113 996 500 грн. Но важно понимать ☝️, что они комиссию, неустойку и инфляционные начисления списали.
Mercato®, постоянно ты всем недоволен... С 10000 заплатить 113996500 грн это нормально. Мы же себе позволить это можем)

Admin, тут я кое-чего не понимаю.
Договор я изучил и не вижу там 1кк %) Реально выходит - 900% годовых. Но 1 139 965,00% есть в 2-х дополнениях к договору.
Пусть они считали этот % на счетах без костяшек, суть в другом.
Вот оформляет чел кредит. Понимаю, что договор читать лень и многое непонятно. Но можно же глянуть в паспорт кредита. Там табличка на 3-х страницах и только 3 интересных пункта. Хоть этот мог вызвать вопросы?
Кроме того, должник спрашивает меня: "Как 300 дней кредитования? Я брал только на 14!"
Показываю: "Видишь цифру? 300 дней черным по белому."
Даже 900% в год по договору выходит 151 200 грн. при теле 16 800.
Как-то так.

Mercato®, я при всем этом не понимаю другого: какие нормы закона им позволяют это всё делать? Серьезно. Смотри, до войны у нас уровень жизни так себе был, но всё-таки как-то более оптимистично можно было под каким-то углом посмотреть на будущие заработки. Сейчас же ситуация очень тяжёлая в экономике, с финансами. Зарплаты урезают, цены растут. Естественно, гиены пасутся рядышком. И вот выйдет так, что человек остался без каких-либо средств существования, тут же ему предлагают взять, отдаст потом, мы помогаем и прочие лозунги. Он берет. Он не почитает договор. А если и почитает, то подумает "других вариантов нет совсем". Что потом? Вот он не отдал в срок. Через год его заставят отдать сумму в десятки тысяч раз больше? Каким образом? Где он вообще найдет деньги, чтобы вернуть хотя бы тело кредита? Хотя этот вариант ещё более-менее реален.

Mercato®, я при всем этом не понимаю другого: какие нормы закона им позволяют это всё делать? Серьезно. Смотри, до войны у нас уровень жизни так себе был, но всё-таки как-то более оптимистично можно было под каким-то углом посмотреть на будущие заработки. Сейчас же ситуация очень тяжёлая в экономике, с финансами. Зарплаты урезают, цены растут. Естественно, гиены пасутся рядышком. И вот выйдет так, что человек остался без каких-либо средств существования, тут же ему предлагают взять, отдаст потом, мы помогаем и прочие лозунги. Он берет. Он не почитает договор. А если и почитает, то подумает "других вариантов нет совсем". Что потом? Вот он не отдал в срок. Через год его заставят отдать сумму в десятки тысяч раз больше? Каким образом? Где он вообще найдет деньги, чтобы вернуть хотя бы тело кредита? Хотя этот вариант ещё более-менее реален.
в договоре никто не пишет такие проценты)))
а паспорт спож кредита..ну мило конечно, что он есть, но с ним можно сходить далеко и на долго. он не может быть надлежащим доказательством

в договоре никто не пишет такие проценты)))
а паспорт спож кредита..ну мило конечно, что он есть, но с ним можно сходить далеко и на долго. он не может быть надлежащим доказательством
Я бы сказал так. Он производный от кредитного договора.

Я бы сказал так. Он производный от кредитного договора.
отвечу позицией вышки "Ознайомлення з паспортом споживчого кредиту, його підписання споживачем не означає укладення договору про споживчий кредит та дотримання його форми, оскільки в паспорті кредиту не відбувається фіксація волі сторін договору та його змісту."

да и логика говорит о том, что паспорт бесполезная бумажка)))) даже тот кусок, что ты вырезал весь пестрит фразами "базується на припущенні". это ни о чем

Договор я изучил и не вижу там 1кк %) Реально выходит - 900% годовых. Но 1 139 965,00% есть в 2-х дополнениях к договору.
Вот оформляет чел кредит. Понимаю, что договор читать лень и многое непонятно. Но можно же глянуть в паспорт кредита. Там табличка на 3-х страницах и только 3 интересных пункта. Хоть этот мог вызвать вопросы?
Кроме того, должник спрашивает меня: "Как 300 дней кредитования? Я брал только на 14!"
Как-то так.
В них на сайті навіть послуги такої немає кредит на 300 днів. Зазвичай клієнт бере на термін 14 днів а потім просто оформлює. В договорі вони вже вказують 300 днів.

отвечу позицией вышки "Ознайомлення з паспортом споживчого кредиту, його підписання споживачем не означає укладення договору про споживчий кредит та дотримання його форми, оскільки в паспорті кредиту не відбувається фіксація волі сторін договору та його змісту."

да и логика говорит о том, что паспорт бесполезная бумажка)))) даже тот кусок, что ты вырезал весь пестрит фразами "базується на припущенні". это ни о чем
Пусть так. Я о принципе в целом. Нужно читать, что оформляешь и подписываешь.
Кроме того, такой же размер % в документе "Таблиця обчислення загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за Договором №ХХХХ-ХХХХ (Графік платежів за Договором) відповідно до Методики Національного банку України".
До этого действовало Постановление Правления НБУ №167 (кажется, лень искать) о расчете реальной стоимости кредита.
Так вот. Еще до ЗУ "О ПК" эту постанову активно юзали в судах при оспаривании неустойки.
В них на сайті навіть послуги такої немає кредит на 300 днів. Зазвичай клієнт бере на термін 14 днів а потім просто оформлює. В договорі вони вже вказують 300 днів.
Це перший "базовий період". А за ним наступний. І так 300 днів.

Також сиджу зараз вивчаю по справі клієнта Правила надання банківських послуг Привату. Наткнувся на цікаві умови: "1.1.3.2.12. Банк має право розкривати інформацію, що містить банківську таємницю, в тому числі, але не виключно, органам внутрішніх справ, СБУ, прокуратури іншим правоохоронним органам, з метою коректного документального оформлення кримінального провадження, забезпечення виконання посадових обов'язків (у тому числі слідчих дій), або якщо розкриття банківської таємниці необхідно для звернення Банку до правоохоронних чи судових органів з метою припинення або попередження можливого шахрайства або іншого злочину з використанням будь-якого рахунку чи платіжної картки Клієнта, або інших платіжних засобів Клієнта. Клієнт дає дозвіл на передачу інформації, яка містить банківську таємницю, третім особам відповідно до п.1.1.3.2.7 Умов та Правил.".

І ще одна цікава річ: "1.1.6.4. Cтрок позовної давності щодо вимог Банку, які виникають на підставі Умов та Правил, становить 15 років, якщо інше не встановлено у відповідному підрозділі Умов та Правил, що регулює умови надання
відповідної послуги.".

G_Czar, давня тема. Було по 30 років
Про касу. До покупки нормальної магнітоли слухав радіо в авто. Там реально валом реклами цієї кантори. Саме прикольне - вони з веселим голосом і не швидко повідомляють інфу про ці відсотки... Всім норм.

Нехай пишуть скаргу до НБУ на % ставку, навіть на сайті є-гроші написано що потрібно писати скаргу коли ставка по кредиту до 1 року, перевищує 365%

Как-то так.
як людина яка нагреблась в свій час кредвтів скажу що ніякі договори ми не читаємо :acute:не до того, ми розплановуємо які борги цим кредитом закрити і що собі на залишок купити:письмо:

Это нормально. Это же МФО. Тем более УкрПердитФинанс это отдельная межгалактическая шарага. Реальная процентная ставка в год всего-то 1139965%.
Как-то была тема об этом, но уже давно. Так там процентная ставка годовая была 16000% по-моему) это было просто удивительно).
Так вот. Сидишь такой и думаешь: "нужны деньги, возьму-ка я у ПердитКассы 10000". Ну, взял такой, потом приходит время платить, а платить нечем. Отложил все это на год. И тут они через год подают в суд и уже требуют с тебя 113 996 500 грн. Но важно понимать ☝️, что они комиссию, неустойку и инфляционные начисления списали.
Mercato®, постоянно ты всем недоволен... С 10000 заплатить 113996500 грн это нормально. Мы же себе позволить это можем)
В мене теж в них така процентна ставка і тіло кредиту таке саме,хоча ще прострочка не почалась,Але коштів зараз заплатити немає.
Що означають ці мільйонні відсотки?

В мене теж в них така процентна ставка і тіло кредиту таке саме,хоча ще прострочка не почалась,Але коштів зараз заплатити немає.
Що означають ці мільйонні відсотки?
що в кк працюють ідіоти... готуйтесб до телефонного штурму і чарівним ігнором ви чернз пів року зможете закрити кредит за тіло

Назад
Угорі