Щоденник Улюблені мфо)

шляпун

Форумчанин
Дописи
74
Реакції
28
Бали
308
шляпун не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,зареєструвався сьогодні на форумі,лише до цих пір чекав, маю 20+ відкритих кредитів від 1000 до 12000(тіло) думав з зарплати два закрити і перекредитуватись. Але зрозумів,що якщо залізти в прострочку то буде швидше.
Брав кредити під промокодами,знаю що злетять, буде нарахована якась сума до тіла крім того, що збільшаться відсотки?
Як краще закривати,почати з більшого чи навпаки?

Прочла название, подумала тут список мфо, которым вы в любви будете признаваться)) Эх вы...
По поводу вопроса не подскажу, не закрывала. Проценты конечно вырастут, но это не значит, что вы обязаны их оплачивать

Всім привіт,зареєструвався сьогодні на форумі,лише до цих пір чекав, маю 20+ відкритих кредитів від 1000 до 12000(тіло) думав з зарплати два закрити і перекредитуватись. Але зрозумів,що якщо залізти в прострочку то буде швидше.
Брав кредити під промокодами,знаю що злетять, буде нарахована якась сума до тіла крім того, що збільшаться відсотки?
Я би закривав від меншого до більшого. Так зменшиться їх кількість,а заразом і кількість дзвінків

Я би закривав від меншого до більшого. Так зменшиться їх кількість,а заразом і кількість дзвінків

[POSTS=1000]Наразі виписані на листочок... і закриті.

В тумбочці десь... мабуть... не пам"ятаю, давно було :sarcastic: [/POSTS]

Гарна ідея,треба мабуть план зробити.. чи краще закрити спочатку ті хто задовбують?

Ще ніхто нічого не пропонував,бо немає просрочки,але 5-7 днів і перша піде..не хочеться звісно,але спробувати варто)
Перші пару,трійку місяців пропозицій не буде,а буде тиск аби вибити по максимуму. Головне дати їм зрозуміти,що фіг що вийде. Рідних і близьких обов'язково попередьте,бо гарнітуроголові наплетуть такого,що вік не відмиєтесь.

Перші пару,трійку місяців пропозицій не буде,а буде тиск аби вибити по максимуму. Головне дати їм зрозуміти,що фіг що вийде. Рідних і близьких обов'язково попередьте,бо гарнітуроголові наплетуть такого,що вік не відмиєтесь.
Я не дуже переймаюсь за рідних,не маленькі люди, розберуться) головне свою матеріальне та моральне становище

Список якщо кому цікаво)
Писати буду тіло:
Зе гроші 4000
Слон 1500
Money4you 5500
Banana 2800
Miloan 12000( взагалі діч,нарахували комісію за взяття кредиту 1200...)
Средиткаса 6000
Швидко гроші 4500
Mycredit -10000
Smartwii -4000
Clickredit 5760
Credit7- 4000
Moneyveo 3700
Credit+ 3200
Тенго - 8000
Кача гроші - 3000
Якщо дивитись бед відсотків,то ще не так багато?

Закрив вчора Єгроші, маю на руках 12000, не можу вирішити,що закрити впершу чергу, обираю між Мілоан та Средіткаса+швидко гроші???

Список якщо кому цікаво)
Писати буду тіло:
Зе гроші 4000
Слон 1500
Money4you 5500
Banana 2800
Miloan 12000( взагалі діч,нарахували комісію за взяття кредиту 1200...)
Средиткаса 6000
Швидко гроші 4500
Mycredit -10000
Smartwii -4000
Clickredit 5760
Credit7- 4000
Moneyveo 3700
Credit+ 3200
Тенго - 8000
Кача гроші - 3000
Якщо дивитись бед відсотків,то ще не так багато?
тенго теж комісію мав нарахувати, бо вони з мілоаном одна контора
Закрив вчора Єгроші, маю на руках 12000, не можу вирішити,що закрити впершу чергу, обираю між Мілоан та Средіткаса+швидко гроші???
звичайно бажано менші закривати, щоб кількість зменшити, а так вже як самі вирішите

тенго теж комісію мав нарахувати, бо вони з мілоаном одна контора

звичайно бажано менші закривати, щоб кількість зменшити, а так вже як самі вирішите
В мене там типу перший займ,і не нарухвали нічого,одне тіло там є,цікаво що буде після просрочки,будуть якісь % чи ні
Ви зі всіма відсотками закриваєте?
Наразі так, чи краще чекати просрочок і просто збирати гроші щоб через три - чотири місяці закривати за тіла?
В мене там типу перший займ,і не нарухвали нічого,одне тіло там є,цікаво що буде після просрочки,будуть якісь % чи ні

Наразі так, чи краще чекати просрочок і просто збирати гроші щоб через три - чотири місяці закривати за тіла?
Може закрити хочаб ті де без відсотків? Бо багато МФО давало перший займ під 99.99

Може закрити хочаб ті де без відсотків? Бо багато МФО давало перший займ під 99.99
Вам вирішувати. Якщо не шкода грошей-закривайте як є.
Після виходу в просрочки Вам все перерахують по стандартній ставці. Швидко гроші луплять шаленні відсотки. Точно вже не знаю,давно не дивився, з 6К тіла десь під 100К відсотків нарахівали за 2+ роки

ну тоді там де без % можна закривати

Схожі теми

Відповіді
5
Перегляди
536
Відповіді
3
Перегляди
245
Назад
Угорі