Укрпозыка. что за контора?

• Автор теми Автор теми Irina1053
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Irina1053

V I P
Дописи
4604
Реакції
7805
Бали
3385
Irina1053 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребята кто сталкивался??? По ходу работают с Динеро. На сайте уаидела что лицензию получили только 11.07.2019 года? Что за контора???

Irina1053, как 11.07.19? У меня с июня у них просрочка

Ребята кто сталкивался??? По ходу работают с Динеро. На сайте уаидела что лицензию получили только 11.07.2019 года? Что за контора???
В мене теж вони є ,не плачу ,ігнорю .
За ліцензією не знаю ,можливо переоформляли?

Irina1053, как 11.07.19? У меня с июня у них просрочка
Ну вот и я пытаюсь разобраться. У них контора похожая с Динеро. И в договоре было прописано что все данные передаються в Динеро. Может они не имели права выдавать кредиты?

тоже интересно

У меня они тоже есть. Просрочка 24 дня. Звонили, предлагали внести тысячу и остальное разбить на платежи, только мне это пока не нравится - с тела 5000 уже насчитали 9000. Есть кто-то, кто закрывал за тело и % до просрочки? И как они вообще себя ведут?

У мене вони тоже є у них сайт точно все як у дінеро прострочка десь дві неділі трубку не беру не знаю чи звонять но получила дві смс точно такі як от дінеро продліть і проценти не будуть рости

Если у них лицензия с июля, то у кого мы брали деньги? Да ни у кого! Укрпозыка - это подарок от Динеро...

В мене також вони є , одного разу зателефонував якийсь мужичок , сказав з компанії дінеро , говорили ми з ним про дінеро , сказала що у них ліцензії немає , він щось почав розказувати, що ліцензія є , а потім переключився почав за укерпозику мені говорити. Я сказали ви спочатку розберіться з якої компанії ви телефонуєте , потім поговоримо.

У меня есть,брали 20.05,через месяц продлила на 2 недели,сейчас просрочка уже месяц,каждый день письма на почту,сообщение,попытки списать деньги с карты,особенно ночью ,часа так в 2 обычно,больше всего звонков и мне и мужу,я пока не отвечаю,не готова я еще с ними выходить на диалог.

У меня тоже у них просрочка, больше месяца, письма на почту раз в три дня, с такой же периодичностью смс с просьбами оплаты, звонят, я игнорю. с карты пытались списать %, но вот уже больше недели не пробуют.как-то так.

Нормальна контора,просрочка вже 5 день поки мовчать

І як вони себе ведуть? завтра іду в просрочку
А мне наяривают каждий день раз по3 в день+смс и емейл каждий день. У 9.30 начинают. Сразу после дінеро. Дінеро у 9.20, а укрпозика у 9.30.

І як вони себе ведуть? завтра іду в просрочку
Та як і всі ,смс пишуть ,дзвінки (напевно)бо не спілкуюсь з жодною із кантор,нема з ними про що розмовляти поки)
В мене ще й дінеро теж є ,там тіло побільше буде )
А якщо ліцензії в укр позики не було на момент коли я брав кошти ,то і віддавати я їм єб#в)

Та як і всі ,смс пишуть ,дзвінки (напевно)бо не спілкуюсь з жодною із кантор,нема з ними про що розмовляти поки)
В мене ще й дінеро теж є ,там тіло побільше буде )
А якщо ліцензії в укр позики не було на момент коли я брав кошти ,то і віддавати я їм єб#в)
Дінеро у мене також є,але ще не в просрочці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі