Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Будут потом обзванивать родственниковБрав під 0%, оплатити вчасно не вийшло, робив пролонгації, задовбався їм платить... Телефонує тільки робот, ні смс, ні мейлів. Чого очікувати?
Та мр*зям поx на пролонгации.Будешь платить и платить , а они скажут что это оплата по процентамТа тіло вони пролонгаціями отримали.... Тож підуть лісом.
Пробуйте) Може і підутьЯ так розумію, що з моєї ініціативи на контакт не підуть?...
Потрібно чекати?
Сильно кашмарять?Месяца 4 наверное просрочки у меня, просят оплатить на тысячу меньше
не особо,но задалбывать будут,могут на прозвон поставитьСильно кашмар
Сильно кашмарять?
А что вы хотите от них?Я так розумію, що з моєї ініціативи на контакт не підуть?...
Потрібно чекати?
У них там сейчас не всё хорошо. Не платить!!!Брав під 0%, оплатити вчасно не вийшло, робив пролонгації, задовбався їм платить... Телефонує тільки робот, ні смс, ні мейлів. Чого очікувати?
Пахаварить)) а шо ж исчо, если денег и так нет))А что вы хотите от них?
Я очікував 367 дня. Вже майже дочекався.Чого очікувати?
Ну, все неизвестные у меня кидаются моментально в ЧС, а сообщения стали кидать гораздо реже. Думаю, ещё пару месяцев и я вообще забуду о них, и каких-то там ими выдуманными долгамиСильно кашмар
Сильно кашмарять?