Укрпошта пробиває чергове дно

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 117

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8119
Рішення
1
Реакції
16407
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
Як юристу, мені доводиться часто користуватись їхніми послугами. Вже ж таки - це відправка офіційних документів.

В минулому році відправка листа із:
- описом вкладення
- повідомленням про вручення
- доставкою кур'єром (до дверей)

коштувала 90 грн.

Зараз пішли на пошту. 190 грн! І без доставки кур'єром...

Передбачаю будівництво супер-пупер центрів обслуговування Укрпошти у кожному селі. І без бабусь на касі 🧶

😁

1767720842390.webp

Останнє редагування:
Як юристу, мені доводиться часто користуватись їхніми послугами. Вже ж таки - це відправка офіційних документів.

- описом вкладення

коштувала 90 грн.

Передбачаю будівництво супер-пупер центрів обслуговування Укрпошти у кожному селі. І без бабусь на касі 🧶

😁
Все фuгня!
Я в декабре оформил подписку на судоку для матери. И что? вот уже должен быть второй выпуск января, а нам еще первый не пришел. Звоню - отключено. Пишу на почту - мороз -35. Дернула меня нелегкая связаться с ними... 360 грн жалко, конечно, но, в принципе, теперь знаю, что в этой помойке я больше ничего не оформлю.

коштувала 90 грн.

Я не пойму, ты же зарабатываешь почти миллионы, чем не доволен? странные юристы пошли, ну честно...

Я не пойму, ты же зарабатываешь почти миллионы, чем не доволен? странные юристы пошли, ну честно...
Ты мои мульйоны не трожь! Это на старость!

Ага, я как-то посчитал... Там так нехило в месяц выходило)

- описом вкладення

коштувала 90 грн.

😁
28-го відправив 4 листа... і досі не можу з"ясувати їхню долю.... ні за номером відправлення через трекінг, бо в системі не зареєстровані,а ні через гарячу лінію. Зарікався ж не роботи відправлень перед празниками.

Ще такий прікольчик.

Вказую оголошену цінність за цього листа (3 аркуші у ньому) - 20 грн.
На касі кажуть: "Мінімум 500 грн. Менше система не пропускає".

Мати моя рідненька... Я на Аліку деколи замовляю на меншу суму 😁

Ще такий прікольчик.

Вказую оголошену цінність за цього листа (3 аркуші у ньому) - 20 грн.
На касі кажуть: "Мінімум 500 грн. Менше система не пропускає".

Мати моя рідненька... Я на Аліку деколи замовляю на меншу суму 😁
Потрапив на очі опис-вкладення (вересень) від Коллект-Центру....оціночна вартість....10 грн, так там прес паперів,що людину прибити можна! Може це від регіону чи тьоток все залежить? Тут в цій божевільній організації без відповідних ліків ....розібратися дуже складно!

Оффтоп

Той самий київстар я платив кожен місяць за тариф по 120 грн. і вже з січня 190 грн.

Назад
Угорі