Ptashechka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 248
- Реакції
- 280
- Бали
- 3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дінеро і Укрпозика продали мене Пінгпонг перед смертю. А той пінгпогував мене за місяць до Укрфінстандарт і надіслав вайбер некой Олени Іванівни. Написала їй щодо кредитів. Вона запропонувала лояльні умови - реструктуризацію на 6 місяців з списанням %. Лише по 1000 грн згори накинули.
Перші 3 платежи я внесла, а цього місяця маю змогу 1 платежем закрити 3 місяця, що залишилися. Пишу тій Олені Іванівні, чи можна закрити достроково. А вона вже кілька днів мовчить і навіть не читає повідомлення, хоча онлайн заходить. Вже мандраж, а якщо вони мене кинуть, коли оплачу в листопаді останній платіж? Просто тягнуть час, бо хочуть восені ліквідуватися і мої кредити перепродати далі без врахування попередніх оплат?
Хто мав з ними справу? На форумі інфи практично нема.
Перші 3 платежи я внесла, а цього місяця маю змогу 1 платежем закрити 3 місяця, що залишилися. Пишу тій Олені Іванівні, чи можна закрити достроково. А вона вже кілька днів мовчить і навіть не читає повідомлення, хоча онлайн заходить. Вже мандраж, а якщо вони мене кинуть, коли оплачу в листопаді останній платіж? Просто тягнуть час, бо хочуть восені ліквідуватися і мої кредити перепродати далі без врахування попередніх оплат?
Хто мав з ними справу? На форумі інфи практично нема.