Укрфінстандарт помирають чи шахраюють?

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
248
Реакції
280
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дінеро і Укрпозика продали мене Пінгпонг перед смертю. А той пінгпогував мене за місяць до Укрфінстандарт і надіслав вайбер некой Олени Іванівни. Написала їй щодо кредитів. Вона запропонувала лояльні умови - реструктуризацію на 6 місяців з списанням %. Лише по 1000 грн згори накинули.

Перші 3 платежи я внесла, а цього місяця маю змогу 1 платежем закрити 3 місяця, що залишилися. Пишу тій Олені Іванівні, чи можна закрити достроково. А вона вже кілька днів мовчить і навіть не читає повідомлення, хоча онлайн заходить. Вже мандраж, а якщо вони мене кинуть, коли оплачу в листопаді останній платіж? Просто тягнуть час, бо хочуть восені ліквідуватися і мої кредити перепродати далі без врахування попередніх оплат?

Хто мав з ними справу? На форумі інфи практично нема.

Дінеро і Укрпозика продали мене Пінгпонг перед смертю. А той пінгпогував мене за місяць до Укрфінстандарт і надіслав вайбер некой Олени Іванівни. Написала їй щодо кредитів. Вона запропонувала лояльні умови - реструктуризацію на 6 місяців з списанням %. Лише по 1000 грн згори накинули.

Перші 3 платежи я внесла, а цього місяця маю змогу 1 платежем закрити 3 місяця, що залишилися. Пишу тій Олені Іванівні, чи можна закрити достроково. А вона вже кілька днів мовчить і навіть не читає повідомлення, хоча онлайн заходить. Вже мандраж, а якщо вони мене кинуть, коли оплачу в листопаді останній платіж? Просто тягнуть час, бо хочуть восені ліквідуватися і мої кредити перепродати далі без врахування попередніх оплат?

Хто мав з ними справу? На форумі інфи практично нема.
Ви платили без гарантійного листа?

Закрыть раньше - не просрочить. Если в гарантийке нет условий штрафов при закрытии кредитов заблаговременно, то закрывайте, чего бояться?

Закрыть раньше - не просрочить. Если в гарантийке нет условий штрафов при закрытии кредитов заблаговременно, то закрывайте, чего бояться?
Питання яким місяцем закриють: цим чи по графіку в листопаді.

Конечно же текущим должны, долга то не будет
Ну що ж, звітую. Минуло 2 тижня. Борг в УБКІ так і висить. Довідку про закриття не надали. В мене чуйка, що ця шарашка на радостях закриється, а борг в УБКІ лишиться.

Ну що ж, звітую. Минуло 2 тижня. Борг в УБКІ так і висить. Довідку про закриття не надали. В мене чуйка, що ця шарашка на радостях закриється, а борг в УБКІ лишиться.
в вас платна підписка на убкі? може тоді їм ці папірці, які в вас є відправить,через оскарження К.історіїї?

в вас платна підписка на убкі? може тоді їм ці папірці, які в вас є відправить,через оскарження К.історіїї?
Кількість кредитів видно і без підписки. Я віддають в місяць по одному, тому чітко розумію, який кредит закрився.

Короче за 2 тижні вони не подали інфу до убкі. Зробила заяву на оскарження, поки вони не самоліквідувалися, продавши мій закритий кредит далі як не закритий. В когось таке було? Бо в мене чуйка, що буде як з Дінеро у форумчан - віддавали по реструктуризації, а потім кредит лишився відкритим, бо ті ліквідувалися, а статус не оновили. І шукай тепер довідку про закриття в полі

Скарга подіяла. Навіть статус другого кредиту "просрочений" на "реструктуризований" змінили 😄

Вкладення

• Screenshot_20251001_100020_Messages.webp
    Screenshot_20251001_100020_Messages.webp
    45.9 Кб · Перегляди: 44
Скарга подіяла. Навіть статус другого кредиту "просрочений" на "реструктуризований" змінили 😄
В Вам довідку про закриття надали? І, якщо не секрет, як саме Ви оскаржували кредит в УБКІ?

Класичний розводняк
В сенсі? Вони мої кредити перепродадуть? Таке вже було?

В Вам довідку про закриття надали? І, якщо не секрет, як саме Ви оскаржували кредит в УБКІ?
Ні, не надали. В мене є гарантійний і квитанції.
Надіслала форму звернення в додатку. На сайті убкі в особистому кабінеті теж є.

Назад
Угорі