Ukrcollect.Примусовий вхід. качайгроші.

• Автор теми Автор теми Shuller
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K

Shuller

Читач
Дописи
15
Реакції
3
Бали
278
Shuller не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ukrcollect. складено протокол про недопуск. Розпочато отримання дозволу на примусовий вхід. Качай Гроші. 0635423012.

Ukrcollect. складено протокол про недопуск. Розпочато отримання дозволу на примусовий вхід. Качай Гроші. 0635423012.
Кто эти тупые тексты для смс составляет? ? Такое ощущение, что угрожают изнасилованием. :ahaha:

Вы правда испугались?)))Это их бурная фантазия на самом деле!!!
Я розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різні
Post automatically merged:

Тип
Як це- "дозвіл на примусовий вхід"???
У вони вже приїжджали а я двері не відкрив тож тепер будуть силою заходити

Я розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різні
Нічого вони на вас не мають...
Не переймайтесь!

Тип

Кто приезжал??по конкретнее??Укрколлект?!((

Тип

Так вы и не обязаны открывать двери. Это их бредовые фантазии

Я за кордоном тож я не знаю чи хтось приїжджав. А це вже їхня бурна фантазія і смс повідомлення що я в розшуку що вони приїжджали і остальні тому подібні смс
Тады все ясно))

Я за кордоном тож я не знаю чи хтось приїжджав. А це вже їхня бурна фантазія і смс повідомлення що я в розшуку що вони приїжджали і остальні тому подібні смс
Підскажіть як прикріпити скрін я скину їхні повідомлення

Назад
Угорі