Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кто эти тупые тексты для смс составляет? ? Такое ощущение, что угрожают изнасилованием.Ukrcollect. складено протокол про недопуск. Розпочато отримання дозволу на примусовий вхід. Качай Гроші. 0635423012.

Як це- "дозвіл на примусовий вхід"???Ukrcollect. складено протокол про недопуск. Розпочато отримання дозволу на примусовий вхід. Качай Гроші. 0635423012.
Я розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різніВы правда испугались?)))Это их бурная фантазия на самом деле!!!
У вони вже приїжджали а я двері не відкрив тож тепер будуть силою заходитиЯк це- "дозвіл на примусовий вхід"???
Нічого вони на вас не мають...Я розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різні
Кто приезжал??по конкретнее??Укрколлект?!((Я розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різні
Post automatically merged:
Тип
У вони вже приїжджали а я двері не відкрив тож тепер будуть силою заходити
Так вы и не обязаны открывать двери. Это их бредовые фантазииЯ розомію що швидше за все це страшилки. Але ситуація така що в будинку зараз ніхто не живе а я закордоном а вони там на мене і в поліцію і зочне рішення суду мають тож думки різні
Post automatically merged:
Тип
Ооооо...)))Тип
Это по ходу дозвол на следующее тупое смс)))Як це- "дозвіл на примусовий вхід"???
Я за кордоном тож я не знаю чи хтось приїжджав. А це вже їхня бурна фантазія і смс повідомлення що я в розшуку що вони приїжджали і остальні тому подібні смсКто приезжал??по конкретнее??Укрколлект?!((
Что они там курят?Розпочато отримання дозволу на примусовий вхід

отримання дозволу на примусовий вхід
Это нам не понять) Это знают только они))Як це- "дозвіл на примусовий вхід"???
Тады все ясно))Я за кордоном тож я не знаю чи хтось приїжджав. А це вже їхня бурна фантазія і смс повідомлення що я в розшуку що вони приїжджали і остальні тому подібні смс
Підскажіть як прикріпити скрін я скину їхні повідомленняЯ за кордоном тож я не знаю чи хтось приїжджав. А це вже їхня бурна фантазія і смс повідомлення що я в розшуку що вони приїжджали і остальні тому подібні смс
Перуанскую траву по ходу)))Что они там курят?![]()
![]()
С курорта Nahui?Перуанскую траву по ходу)))
У них у всех очень бурная фантазия..не реагируйте на эти сташилки, это бредятина чистой воды!!Підскажіть як прикріпити скрін я скину їхні повідомлення
зачем? Доверяйте только ресурсам судебной власти и реестра должниковПідскажіть як прикріпити скрін я скину їхні повідомлення