Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обов'язково напише генерал поліції, а може і адмірал))) Для чого ви читаєте їхні фантазії? Вже 100500 разів пояснювали, що кредити не потрапляють під кримінальну відповідальність, якщо ви нічого не мутили з документами! Це цивільно—правові відносини, тому видаляйте ці повідомлення, ставте блок і забудьте)![]()
Хто знає, на цьому закінчиться чи далі мені якийсь "слідчий" має писати?
Стає трохи напряжно..
Обов'язково напише генерал поліції, а може і адмірал))) Для чого ви читаєте їхні фантазії? Вже 100500 разів пояснювали, що кредити не потрапляють під кримінальну відповідальність, якщо ви нічого не мутили з документами! Це цивільно—правові відносини, тому видаляйте ці повідомлення, ставте блок і забудьте)
Kapelka, ничего они не делали. Продадут кому-то. Отчего хоть напряжно? Расслабьтесь.
Мне тоже утырки Укрколлект чушь писали.Еще вызовут на " допыт". Расслабьтесь и посмейтесь над недоумками каллососами)))![]()
Стає трохи напряжно..
Ну, наприклад, взяти на чужі дані кредит. Це вже шахрайство, а з контактним класно придумали))))А що наприклад можна було намутити з документами?
Я єдине шо намутив, то поставив контактний номер телефону той, з якого мені дзвонили Швидко Гроші. І ім'я контактної вигадане. То рахується?
Функція телефону : "блокувати і більше не отримувати дзвінки і повідомлення від відправника"Хто знає, на цьому закінчиться чи далі мені якийсь "слідчий" має писати?
Стає трохи напряжно..
Ок, дякуюМне тоже утырки Укрколлект чушь писали.Еще вызовут на " допыт". Расслабьтесь и посмейтесь над недоумками каллососами)))
Аа, ну тоді я нічого кримінального не зробив. Дякую за відповідьНу, наприклад, взяти на чужі дані кредит. Це вже шахрайство, а з контактним класно придумали))))
о, у меня такое же, еще пришло свежее, уже открыли провадження, теперь меня ждет допыт![]()
Стає трохи напряжно..
Мені те саме приходить тільки їм віддали соси, сьогодні подають заяву![]()
Стає трохи напряжно..
Куда??Мені те саме приходить тільки їм віддали соси, сьогодні подають заяву
Наверное в ЗАГС.Куда??
Сьогодні ще одне прийшло. Як ви і казали, викликають на допит)Мне тоже утырки Укрколлект чушь писали.Еще вызовут на " допыт". Расслабьтесь и посмейтесь над недоумками каллососами)))
Це все лякають в них фантазія велика..![]()
Стає трохи напряжно..
И мне тоже сегодня пришло. 30.09 на допит.Сьогодні ще одне прийшло. Як ви і казали, викликають на допит)
Запасайтесь сухарями и чаем ))И мне тоже сегодня пришло. 30.09 на допит.
Потом засудят и посадют.Посмейтесь и забейте! Мое мнение-кто реально нагадить хочет- тот не будет предупреждать.Это о жизни и как в жизни бывает.Сьогодні ще одне прийшло. Як ви і казали, викликають на допит)