Ukrcollect от Miloan. Послідовні смс. Напряжно трохи

• Автор теми Автор теми Kapelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Kapelka

Only read
Дописи
47
Реакції
38
Бали
158
Kapelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
S00921-154618(1)(1)(1).webp

Хто знає, на цьому закінчиться чи далі мені якийсь "слідчий" має писати?
Стає трохи напряжно..

S00921-154618(1)(1)(1).jpg

Стає трохи напряжно..
Обов'язково напише генерал поліції, а може і адмірал))) Для чого ви читаєте їхні фантазії? Вже 100500 разів пояснювали, що кредити не потрапляють під кримінальну відповідальність, якщо ви нічого не мутили з документами! Це цивільно—правові відносини, тому видаляйте ці повідомлення, ставте блок і забудьте)

Kapelka, ничего они не делали. Продадут кому-то. Отчего хоть напряжно? Расслабьтесь.

Обов'язково напише генерал поліції, а може і адмірал))) Для чого ви читаєте їхні фантазії? Вже 100500 разів пояснювали, що кредити не потрапляють під кримінальну відповідальність, якщо ви нічого не мутили з документами! Це цивільно—правові відносини, тому видаляйте ці повідомлення, ставте блок і забудьте)

А що наприклад можна було намутити з документами?
Я єдине шо намутив, то поставив контактний номер телефону той, з якого мені дзвонили Швидко Гроші. І ім'я контактної вигадане. То рахується?
Kapelka, ничего они не делали. Продадут кому-то. Отчего хоть напряжно? Расслабьтесь.

Та просто 4 місяці тиша була. І знову ці смс. Раніше просто писали щоб віддав. А тепер про поліцію і тд

S00921-154618(1)(1)(1).webp

Стає трохи напряжно..
Мне тоже утырки Укрколлект чушь писали.Еще вызовут на " допыт". Расслабьтесь и посмейтесь над недоумками каллососами)))

А що наприклад можна було намутити з документами?
Я єдине шо намутив, то поставив контактний номер телефону той, з якого мені дзвонили Швидко Гроші. І ім'я контактної вигадане. То рахується?
Ну, наприклад, взяти на чужі дані кредит. Це вже шахрайство, а з контактним класно придумали))))

Стає трохи напряжно..
Функція телефону : "блокувати і більше не отримувати дзвінки і повідомлення від відправника"

Мне тоже утырки Укрколлект чушь писали.Еще вызовут на " допыт". Расслабьтесь и посмейтесь над недоумками каллососами)))
Ок, дякую
Ну, наприклад, взяти на чужі дані кредит. Це вже шахрайство, а з контактним класно придумали))))
Аа, ну тоді я нічого кримінального не зробив. Дякую за відповідь

S00921-154618(1)(1)(1).jpg

Стає трохи напряжно..
о, у меня такое же, еще пришло свежее, уже открыли провадження, теперь меня ждет допыт

Сьогодні ще одне прийшло. Як ви і казали, викликають на допит)

Вкладення

• S00925-15242861(1)(1).webp
    S00925-15242861(1)(1).webp
    55.9 Кб · Перегляди: 81
Сьогодні ще одне прийшло. Як ви і казали, викликають на допит)
Потом засудят и посадют.Посмейтесь и забейте! Мое мнение-кто реально нагадить хочет- тот не будет предупреждать.Это о жизни и как в жизни бывает.

Назад
Угорі