Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Допоможіть порадою,подзвонили брату і пригрозили,що приїдуть з візитом додому,що борг мій становить 40000грн.!!!Я в шоці,звідки такі суми???Хто стикався з такими уродами???
Еще и не такие суммы бывают у этих умолишенных. Зачем верить голосу из трубки, где письменные доказательства вашего долга? Наверняка нету их, шлите их лесом и все дела!
Допоможіть порадою,подзвонили брату і пригрозили,що приїдуть з візитом додому,що борг мій становить 40000грн.!!!Я в шоці,звідки такі суми???Хто стикався з такими уродами???
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.