Україна здійснить перший міжнародний обмін податковою інформацією.

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

DIVULYA

Читач
Дописи
42967
Рішення
1
Реакції
88719
Бали
7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.

Розроблено програмне забезпечення для Державної податкової служби України, яке дозволить проводити міжнародний автоматичний обмін

Перший обмін інформацією за Загальним стандартом звітності CRS заплановано на 2024 рік, починаючи з другого півріччя 2023 року (перший звітний період). В подальшому звітним періодом буде розглядатися попередній календарний рік.

Приєднання України до міжнародної системи автоматичного обміну інформацією сприятиме збільшенню прозорості в податковому середовищі. Систематичний аналіз інформації буде надходити до ДПС України від іноземних партнерів. Це допоможе контролювати своєчасне та повне декларування активів та доходів, що підлягають оподаткуванню, а також сприятиме виявленню незадекларованих активів та доходів, а також ефективній боротьбі з ухиленням від сплати податків.

Розроблено програмне забезпечення для Державної податкової служби України, яке дозволить проводити міжнародний автоматичний обмін

Перший обмін інформацією за Загальним стандартом звітності CRS заплановано на 2024 рік, починаючи з другого півріччя 2023 року (перший звітний період). В подальшому звітним періодом буде розглядатися попередній календарний рік.

Приєднання України до міжнародної системи автоматичного обміну інформацією сприятиме збільшенню прозорості в податковому середовищі. Систематичний аналіз інформації буде надходити до ДПС України від іноземних партнерів. Це допоможе контролювати своєчасне та повне декларування активів та доходів, що підлягають оподаткуванню, а також сприятиме виявленню незадекларованих активів та доходів, а також ефективній боротьбі з ухиленням від сплати податків.
така собі новина...

Більше 180 днів в одній із європейських країн і ти стаєш резидентом тієї країни і повинен сплачувати податки саме в ній. Подвійне оподатковання забороненно угодами. Для звичайних людей цей закон ніякого впливу не матиме.
Звичайний контроль, якщо працювати офіційно.

Ти тих не тронь....то святі люди...Ті руки нічого не брали...☹️☹️?
Да ,тільки бабло пиз...ть ,а хлопці на передку ,ще й рахунки блочать ,а він винен за свої купити бронік і ліки ,а не дай попав в госпіталь то взагалі жо ....
Більше 180 днів в одній із європейських країн і ти стаєш резидентом тієї країни і повинен сплачувати податки саме в ній. Подвійне оподатковання забороненно угодами. Для звичайних людей цей закон ніякого впливу не матиме.
Звичайний контроль, якщо працювати офіційно.
Ну ,якби ніхто і не против ,но те що наразі робиться у нас ,то ....

Да ,тільки бабло пиз...ть ,а хлопці на передку ,ще й рахунки блочать ,а він винен за свої купити бронік і ліки ,а не дай попав в госпіталь то взагалі жо ....

Ну ,якби ніхто і не против ,но те що наразі робиться у нас ,то ....
З якої причини у хлопців у війську блочать рахунки ?

А ,якщо боржник ,мабуть ось признали закон ,яки й дозволяє ,почитай форум ,не один писав !
Можливо, таким чином хочуть підняти патріотизм... Це взагалі не припустимо. Ще можно зрозуміти, якщо б заблокували до 25% від суми на рахунку, але щоб повністю?!

Можливо, таким чином хочуть підняти патріотизм... Це взагалі не припустимо. Ще можно зрозуміти, якщо б заблокували до 25% від суми на рахунку, але щоб повністю?!
по закону військові нічим не відрізняються, в плані арештів/стягнень, від звичайних людей

може змінять це, але... не раніше ніж через пів-року

Ну ,таке сьогодні я цивільний - станочник ,ахферіст ,а завтра зольдатен ,і у мене рахунки блок ,мені треба кучу справок а це місяць ,а сук... ,,на війні місяць то строк !

по закону військові нічим не відрізняються, в плані арештів/стягнень, від звичайних людей

може змінять це, але... не раніше ніж через пів-року
Від військових залежить існування країни, а що робить влада... без коментарів.

Від військових залежить існування країни, а що робить влада... без коментарів.
Ну ,от до чого і суть питання !
Ну ,от до чого і суть питання !
Ну ,я,не против підти на війну ,тим паче є за що ,но сук...а ,наші закони ,наші обов'язки ,навіть коли привезуть в коробочці частину мене ,Хто дасть гарантію що мої пільги будуть дітям ,а ????

Останнє редагування:
Назад
Угорі