Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Видалити і забутиЯкось реагувати?
Знайомі з цими «товаришами»? Як поводяться? Чи чисто спам-«лякалка»?Видалити і забути
Знайомі з цими «товаришами»? Як поводяться? Чи чисто спам-«лякалка»?
Душе тішить, що воно Вас «розвеселило», але інколи треба тикнути пальчиком, аби побачилиНу наконец-то уникальная тема. Ни разу такой на форуме ещё не было
![]()
АО Юридичний стимул
Відгуки про АО Юридичний стимул, суд, як виграти суд у АО Юридичний стимул.anticollector.ua
![]()
Результати пошуку за запитом: Юридичний стимул
anticollector.ua
Никак, мне он сам пришло що я розшукуюсь) что придумают тем и пугаютВітаю, друзі. Надійшло таке смс на вотсап. Ваші думки? Якось реагувати?
А по знайомих/родичами проходяться?Никак, мне он сам пришло що я розшукуюсь) что придумают тем и пугают
У меня мало кого нашли)А по знайомих/родичами проходяться?
Ну, за вест цей час то всі кантори знайшли тільки батька. Чи погано шукали чи щось не вийшло..У меня мало кого нашли)
Ви їм щось відповідали? Чи режим сніжинки?в мене вони рік були, стимулу не передавали. Закрив за 2.5 тіла
я зними довго боровся про тіло або півтора, не вийшло. Враховуючи їхню судову практику та борг більше 100 к було прийнято рішення заплатити 2.5 тіла і забути.Ви їм щось відповідали? Чи режим сніжинки?
Поки взагалі не маю можливості і копійки заплатити. Швидше за все далі ігноруватиму аж до моменту якихось фінансових можливостейя зними довго боровся про тіло або півтора, не вийшло. Враховуючи їхню судову практику та борг більше 100 к було прийнято рішення заплатити 2.5 тіла і забути.
Запросто)інколи треба тикнути пальчиком, аби побачили![]()

Чесно, то, вибачте, таке гі**о, що тільки макнуть і залишаєтьсяЗапросто)
Навіть макнуть
Останнє то є жарт, надіюсь ви зрозумієте)
Так я тыкнул вроде)Душе тішить, що воно Вас «розвеселило», але інколи треба тикнути пальчиком, аби побачили
Дякую!
Все это мелочиЧесно, то, вибачте, таке гі**о, що тільки макнуть і залишається![]()