Укр Кредит Фінанс подали в суд, тіло 5600, нараховано 25000

• Автор теми Автор теми Anastasiaaaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 518

Anastasiaaaa

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
276
Anastasiaaaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Укр Кредит Фінанс подали в суд, тіло 5600, нараховано 25000. Я є дружиною військовослужбовця, написала їм про це, щоб домовитися про закриття кредиту на лояльних умовах, на що отримала відмову, аргументовану тим, що на то момент, коли чоловіка призвали до служби, відсотки вже не нараховувались. Чи можливо вирішити це питання, чи просто чекати суду? Дякую!

Доброго дня! Укр кредит Фінанс подали до суду, тіло кредиту 5600 грн, + нараховані відсотки 20284 грн. Так як я є дружиною військовослужбовця, звернулась до них з проханням врегулювати питання на лояльних умовах. Вони відмовили, аргументувавши це тим, що на той момент, як чоловіка призвали до служби відсотки вже не нараховувались. Чи можливо вирішити це питання, чи просто чекати суду? Дякую!

Advokat Ukraine, Доброго дня! Укр Кредит Фінанс подали в суд, тіло 5600 грн, + нараховані відсотки 20284 грн. Звернулась до них, щодо того, щоб закрити кредит на лояльних умовах, так як я є дружиною військовослужбовця, отримала відмову, аргументували тим, що на той момент, коли чоловік був мобілізований, відсотки вже не нараховувались. Як діяти, чекати суду, чи можливо вирішити це питання іншим шляхом? Дякую!

Advokat Ukraine, Доброго дня! Укр Кредит Фінанс подали в суд, тіло 5600 грн, + нараховані відсотки 20284 грн. Звернулась до них, щодо того, щоб закрити кредит на лояльних умовах, так як я є дружиною військовослужбовця, отримала відмову, аргументували тим, що на той момент, коли чоловік був мобілізований, відсотки вже не нараховувались. Як діяти, чекати суду, чи можливо вирішити це питання іншим шляхом? Дякую!
Через сколько мес подали в суд? И как по звонкам 3м лицам? Спс за ответ

Через сколько мес подали в суд? И как по звонкам 3м лицам? Спс за ответ
Кредит брала у вересні 2023 року, дзвінки та смс були тільки мені, ігнорувала, потім взагалі змінила номер, прислали пару раз лист на ел.пошту і все

Назад
Угорі