Угрозы жизни от Ваша Готивочка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ira86v

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
15
Бали
2565
ira86v не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В Готивочке два займа один 1500, тело, другой-600 тело. Оба вышли в просрочку. Маленький месяц больший 10 дней. Оба в работе у выбивал. Так вот одного вчера притушила написав про нацком и урядовый портал, а второй сегодня разошелся!
Представился Александром Николаевичем и пока я его боялась и кормила завтраками был достаточно вежлив. Сегодня переписка:
Я:
Не могу говорить перезвоню
ОН:
Где оплата по кредиту сегодня высылаю коллекторов
Я:
А можно спросить куда и во сколько я торт куплю
ОН:
Венок лучше
Я:
Какой?
ОН:
На могилку
Я:
На чью?
ОН:
Они тебе дуре обьяснят шутки закончились
Я:
отписалась что обратилась на Урядовий портал (КСТАТИ НАПИСАЛА ЭЛЕКТРОННОЕ СООБЩЕНИ О ТОМ ЧТО МОЕЙ ЖИЗНИ УГРОЖАЕТ СОТРУДНИК КОМПАНИИ)
НАПИСАЛА ЕМУ НОМЕР СВОЕГО ОБРАЩЕНИЯ
ОН:
на лбу себе зеленкой напиши притыренная
Позвонив на гарячую линию готивочки я обламалась така как они не рассматривают подобные жалобы без записи телефонных звонков, а его у меня нет.
я не проживаю по адресу прописки-там квартиранты как думаете могут таки приехать бумажки порасклеиват или очканут?

А как вы два займа взяли в готивочке?

У меня в готивочке тоже 2 займа, мне тоже сказали ,что долг продан. Эти слова пока ничем не подтверждены, ни договора о передачи прав на долг ни чего другого нет.

У меня в готивочке тоже 2 займа, мне тоже сказали ,что долг продан. Эти слова пока ничем не подтверждены, ни договора о передачи прав на долг ни чего другого нет.
Ничего и не дождетесь кроме кучи дерьма в системе и обеденного подъезда! А да мне ещё маркером лифт разрисовал д*билы!!!! Вот теперь жду что дальше?

Ничего и не дождетесь кроме кучи дерьма в системе и обеденного подъезда! А да мне ещё маркером лифт разрисовал д*билы!!!! Вот теперь жду что дальше?
Я как бэ в частном доме с большой собакой и злыми презлыми родичами у которых есть травматы

У меня сегодня готивочка тоже распоясалась.

Вкладення

• Screenshot_2019-02-26-16-37-50.webp
    Screenshot_2019-02-26-16-37-50.webp
    41.7 Кб · Перегляди: 110
Дублирую
Готивочка - следующие
Санкцією ч. 4 ст. 189 КК України передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна, а за ч. 1 ст. 263 КК України до трьох до семи років позбавлення волі.

За класифікацією, визначеною ст. 12 КК України злочин, передбачений ч. 4 ст. 189 КК України є особливо тяжким, а злочин, передбачений ч. 1 ст. 263 КК України відноситься до тяжких злочинів.

Відповідно до обвинувального акта, обвинуваченими ОСОБА_4, ОСОБА_3, ОСОБА_5, ОСОБА_6 з метою особистого збагачення та уникнення відповідальності було створено ТОВ «ФК «Конкорд», яке скуповувало борги в таких компаніях як «Швидко Гроші», «Манивео», збільшуючи їх в десятки рази. Після чого, вони незаконно вимагали повернути грошові кошти, перерахувати грошові кошти на їх банківський рахунок, телефонуючи при цьому як боржникам, так і їх родичам, близьким, колегам, сусідам, при цьому погрожуючи життю, здоров'ю особи, викраденням близьких родичів та фізичною розправою над ними.

Колегія суддів вважає безпідставними доводи захисника, що місцем вчинення злочину є Шевченківський район міста Києва, де обвинувачені орендували квартиру, в якій в подальшому був проведений обшук, під час якого були знайдені предмети, які можуть свідчити про злочинну діяльність обвинувачених.

Фактичні обставини вчинення злочину встановлюються під час судового розгляду провадження.

При визначенні підсудності, колегія суддів керується тим, як органом досудового розслідування викладені фактичні обставини в обвинувальному акті. Відтак, відповідно до нього, ОСОБА_4, ОСОБА_3, ОСОБА_5, ОСОБА_6 була створена компанія для приховування злочинної діяльності, спрямованої на вимагання коштів
Єдиний державний реєстр судових рішень

Останнє редагування модератором:
Просрочка 3 месяца, приезжали, опрашивали соседей, писали смс, что найдет. Сегодня начались звонки с того же номера, что и были смс. Как найти на них управу - поделитесь опытом! Размещаю это сообщение в нескольких форумах! Номер этих нелюдей: 068 654 62 52

Просрочка 3 месяца, приезжали, опрашивали соседей, писали смс, что найдет. Сегодня начались звонки с того же номера, что и были смс. Как найти на них управу - поделитесь опытом! Размещаю это сообщение в нескольких форумах! Номер этих нелюдей: 068 654 62 52
Вызывать полицию, если приезжают. Не открывая дверь. И соседей предупредите делать так же!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу