Угрозы в вайбере!

• Автор теми Автор теми Игорь Одесса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Игорь Одесса

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
22
Бали
8
Игорь Одесса не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что можно сделать с такими дятлами, которые пишут разную хрень?
добрый день.
Коллекторская фирма Олимп, внесли залог за твой долг Groshivsim, в 14:00 получаем права взыскания. Вопрос по нормальному будем решать? Я так понял ты ***** нормально решать не хочешь Будем вопрос решать через твою родню

Что можно сделать с такими дятлами, которые пишут разную хр*нь?
добрый день.
Коллекторская фирма Олимп, внесли залог за твой долг Groshivsim, в 14:00 получаем права взыскания. Вопрос по нормальному будем решать? Я так понял ты ни*** нормально решать не хочешь Будем вопрос решать через твою родню
Заблокировать их в Вайбере и не общаться

Будуть колажі, можливо і дзвінки всім кого знвйдуть. У вас соціальні мережі відкриті?
Як тільки вийшла на прострочку видалила всі аккаунти..Вчора прислали колаж Алурія. Цікаво, де взяли фото? В чоловіка таких фото немає і в нього все скрите, фото видалено

Тут варианта 2-или игнорить,или гнать в ответ

Я всім таке шлю і в блок, хай біситься)))

Вкладення

• FB_IMG_15952675868735476.webp
    FB_IMG_15952675868735476.webp
    9.7 Кб · Перегляди: 135
Есть два варианта,или заплатить или игнорить
Есть ещё и третий вариант - показать пятую ногу коня и сказать если доставите коню удовольствие , так и быть заплачу вам. Только в доказательство нужно видео данного действия!)
Тут варианта 2-или игнорить,или гнать в ответ
Гони в ответ и не гонимый будешь.
Есть такая троещинская заповедь!)))
А
Як тільки вийшла на прострочку видалила всі аккаунти..Вчора прислали колаж Алурія. Цікаво, де взяли фото? В чоловіка таких фото немає і в нього все скрите, фото видалено
Фото хоть красивое?

Есть ещё и третий вариант - показать пятую ногу коня и сказать если доставите коню удовольствие , так и быть заплачу вам. Только в доказательство нужно видео данного действия!)

Гони в ответ и не гонимый будешь.
Есть такая троещинская заповедь!)))
А

Фото хоть красивое?
Ой феееее,зоофилию я не люблю....не в моем бы случаи только 2 варианта

Мої фото з Вк були на лівих сайтах,хоча доступ до Вк сторінки був закритий давно.Писала в техпідтримку у Вк,чому мої видалені фото на інших сайтах типу Вк,відписали,що ніякого відношення до цих сайтів не мають,але фото свого часу були публічними.Спеціально через Гугл давала запити і фото були видалені.Тому не факт,якщо ви все закрили,інформації в інтренеті про вас нема

Мої фото з Вк були на лівих сайтах,хоча доступ до Вк сторінки був закритий давно.Писала в техпідтримку у Вк,чому мої видалені фото на інших сайтах типу Вк,відписали,що ніякого відношення до цих сайтів не мають,але фото свого часу були публічними.Спеціально через Гугл давала запити і фото були видалені.Тому не факт,якщо ви все закрили,інформації в інтренеті про вас нема
Какой ужас,я вроде тоже все позакрывала,но выходит не факт,что не найдут

Какой ужас,я вроде тоже все позакрывала,но выходит не факт,что не найдут
Вбийте запит в гугл своє прізвище і імя,у Фейсбук потрібно закрити індивідуально кожен пост,тому що теж ніби закрита сторінка,а різні привітання чи фото є загальнодоступними

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі