У вересні виходжу на роботу з виконавчими провадженнями

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 520

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! У вересні я виходжу з декретної відпустки на роботу. У мене є відкриті ВП. рахунок в банку для видаткових операцій на 13.400грн є, але це карта Для соціальних виплат та інших надхожень. Чи можна реквізити цієї карти подавати в бухгалтерію для зарахуввння заробітної плати?

Вітаю! У вересні я виходжу з декретної відпустки на роботу. У мене є відкриті ВП. рахунок в банку для видаткових операцій на 13.400грн є, але це карта Для соціальних виплат та інших надхожень. Чи можна реквізити цієї карти подавати в бухгалтерію для зарахуввння заробітної плати?
Впринципі можна. Якщо в бухгалтерії адекватні люди, то буде все нормально.

Але ж якщо є постанова про стягнення коштів і надходження більше 13,400 то можуть стягнути те,що більше тієї суми.

Але ж якщо є постанова про стягнення коштів і надходження більше 13,400 то можуть стягнути те,що більше тієї суми.
Я це знаю і розумію і нехай стягують. Я переживаю, щоб у булгактерії прийняли реквізити карти тієї що мені потрібно

Я це знаю і розумію і нехай стягують. Я переживаю, щоб у булгактерії прийняли реквізити карти тієї що мені потрібно
А колеги ваші отримують зп через такий же самий банк,що і у вас карта?
У вас напис чи суд?

А колеги ваші отримують зп через такий же самий банк,що і у вас карта?

У вас напис чи суд?
Так більша половина колег отримує. У мене Приват банк.
І суд за комунальні послуги і напис за кредит.

Так більша половина колег отримує. У мене Приват банк.
І суд за комунальні послуги і напис за кредит.
Тоді проблем не повинно бути.Ну за суд я не підкажу вам.А напис можна знести,щоб не вираховували ..

Доброї ночі. А сам Приват банк не заблокує карту, коли помітить інші надходження крім соц виплат?

Назад
Угорі