у сслоун есть договор в кабинете?

• Автор теми Автор теми Джи
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 980

Джи

Форумчанин
Дописи
403
Реакції
320
Бали
223
Джи не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не могу найти. нажимаю подробнее, а там высвечивается личная информация. как теперь писать в нац ком?

Джи, а я сьогодні з цікавості почитала договір(я кредит закрила в сiсi але є в є-кеш)так от кладучи галку ми погоджуємось з тим,що вони мають право дзвонити родичам,.близьким,знайомим,по місцю роботи.І ще,з моменту підписання він дійсний 5 років, а не 3 так як ми собі думаєм,а по збігу цього терміну, ми вільні,тепер в інші договори гавіть дивитись не хочу,хочу щоб на них всіх бомба впала!!!

Джи, а я сьогодні з цікавості почитала договір(я кредит закрила в сiсi але є в є-кеш)так от кладучи галку ми погоджуємось з тим,що вони мають право дзвонити родичам,.близьким,знайомим,по місцю роботи.І ще,з моменту підписання він дійсний 5 років, а не 3 так як ми собі думаєм,а по збігу цього терміну, ми вільні,тепер в інші договори гавіть дивитись не хочу,хочу щоб на них всіх бомба впала!!!
Сволочи, что сказать

Договор можно выудить на электронной почте в письме
Только сто некий дима
На моем договоре нету подписи кредитодавця

Назад
Угорі