У позові відмовлено ЄАПБ. А якщо апеляція?

• Автор теми Автор теми Інженегр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Інженегр

Перевірений
Дописи
999
Реакції
1292
Бали
5310
Інженегр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. ЄАПБ подали в суд на батька. Так як сума не така велика(23тис.), щоб звертатися до адвоката, то не захищалися. Сьогодні на судовій владі, бачу, що суд відмовив у позові. Якщо подадуть апеляцію, чи є сенс захищатися з адвокатом, враховуючи дану ситуацію?

Якщо подадуть апеляцію, чи є сенс захищатися з адвокатом, враховуючи дану ситуацію?
если вас не смущает тот факт, что в случае выигрыша ими апелляции вы будете должны 23 тыс + 7,5 тыс суд сбора - то нету смысла

Доброго дня. ЄАПБ подали в суд на батька. Так як сума не така велика(23тис.), щоб звертатися до адвоката, то не захищалися. Сьогодні на судовій владі, бачу, що суд відмовив у позові. Якщо подадуть апеляцію, чи є сенс захищатися з адвокатом, враховуючи дану ситуацію?
Суд відмовив без відзиву?)))

Суд відмовив без відзиву?)))
Ага, Пахолюк.
если вас не смущает тот факт, что в случае выигрыша ими апелляции вы будете должны 23 тыс + 7,5 тыс суд сбора - то нету смысла
23, це вже з судовим збором, тобто, ще тоді плюс 3.5, якщо буде апеляція.
Просто цікаво, я в цьому не розбираюся, але суддя відмовив у позові з-за того, що ЄАПБ не є належним позивачем, бо не довів своє право вимагати борг з батька.
І якраз вказав, що зазначений висновок відповідає судовій практиці суду апеляційної інстанції, і послався саме на рішення у одній справі нашого апеляційного суду.

Отказал в открытии производства ухвала или решение, где отказано?

Так і не подали ЄАПБ на апеляцію. Час пройшов минулого тижня, я ще вичекав трохи, помоніторив Судову владу. Так що, ми з татком в цій справі відбулися легким переляком. 😁

Останнє редагування:
Так і не подали ЄАПБ на апеляцію. Час пройшов минулого тижня, я ще вичекав трохи, помоніторив Судову владу. Так що, ми з татком в цій справі відбулися лягким переляком. 😁
Ожидаемо ) мои поздравления вам на одну проблему меньше

Так і не подали ЄАПБ на апеляцію. Час пройшов минулого тижня, я ще вичекав трохи, помоніторив Судову владу. Так що, ми з татком в цій справі відбулися легким переляком. 😁
Поздравляю. Но на всякий случай просматривайте.

Назад
Угорі