У кредо аверс забрали ліцензію, то де ж тепер мій договір?

• Автор теми Автор теми Глупец
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 517

Глупец

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
21
Бали
2565
Глупец не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі, почав закривати свої займи і з кредо аверс не розімію куди платить і з ким говорить. Вони отримали кредит мій від сос кредит, а тепер відмовилися від ліцензії. В укбі стан - проданий. Контакти їхні не працюють. Хто з нає що з тим робити?

Друзі, почав закривати свої займи і з кредо аверс не розімію куди платить і з ким говорить. Вони отримали кредит мій від сос кредит, а тепер відмовилися від ліцензії. В укбі стан - проданий. Контакти їхні не працюють. Хто з нає що з тим робити?
Кому проданный кредит?

Глупец, лицензия к договору не имеет отношения.

Глупец, лицензия к договору не имеет отношения.
Дякую за відповідь! Припускаю, шо так, але я фактично не можу знайти в кого тепер мій договір, бо кредо аверс відімкнули свої телефони, а в сос кредит на сайті саме вони вказані як кінцевий кредитор
В укбі просто ж написано сос кредит проданий і ніяких додаткових записів по цій справі
Кому проданный кредит?
Сос кредит продали кредо аверс, а ті відмовилися від ліцензії і схоже не існують зараз взагалі

Глупец, тогда не заморачивайтесь. Сами позвонят, когда денег захотят

в сина така ж історія

Так само

Назад
Угорі