Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене кожен раз просрочка тепер) достають що приходиться сплачувати. На роботу приходили навітьУ когось є просрочка в Фін Х? Які їх методи? Там щоб взяти кредит треба було пів хати сфоткати + підїзд. Хто з ними стикався?
Саме кончене мфо як на мене. Якщо в маленькому місті працює е то достанутьУ мене кожен раз просрочка тепер) достають що приходиться сплачувати. На роботу приходили навіть
щоб їм всім добре було
Та сама фігня, але я більше не плачу. На роботу приходили і звонили постійно то їх послали і тепер вони не мають ніякої управи на мене. Я тіло переплатила вже так що тільки через суд і ви перестаньте палити конченим!Я вже тіло віддала + їх дибільну страховку. Брала 6500, порахувала, що віддам 19000. Зараз зовсім не маю грошей на щотижневі платежі, поки тиждень домовляюсь якісь копійки їм кидаю, але скільки так протягну. В нас одні бабульки там сидять, але точно знаю, що плакати по району ліплятьщоб їм всім добре було
Хтось пробував з ними воювати? Вони єдині кому я ще плачу, але грошей не вистарчає на обов'язковий платіж, плачу менше, але починають атакувати, хотіла хоч з ними по-людськи, але не виходить. Може в Нацком на них писати?!
Пишите на них в нацком у меня притихли! пошли на мои условия, я выплатила тело + 2000 сверху забила на них простите х*р и живу спокойноЯ вже тіло віддала + їх дибільну страховку. Брала 6500, порахувала, що віддам 19000. Зараз зовсім не маю грошей на щотижневі платежі, поки тиждень домовляюсь якісь копійки їм кидаю, але скільки так протягну. В нас одні бабульки там сидять, але точно знаю, що плакати по району ліплятьщоб їм всім добре було
Хтось пробував з ними воювати? Вони єдині кому я ще плачу, але грошей не вистарчає на обов'язковий платіж, плачу менше, але починають атакувати, хотіла хоч з ними по-людськи, але не виходить. Може в Нацком на них писати?!
они сразу теряются и не знают что сказать когда спрашиваешь сколько тело кредита. Договор без печати. У них много чего к чему можно придратьсяУ меня просрочка, но тоже типа идут на уступки,осталось два платежа несчастных, а вы случайно не интересовались ,вот еженедельно 670, сколько идет на тело и что куда остальное?
У мене 6 тижнів просрочки. Дзвонять рідним і близьким. Розклеїли по під'їзду плакати. Саме кончене МФО.У когось є просрочка в Фін Х? Які їх методи? Там щоб взяти кредит треба було пів хати сфоткати + підїзд. Хто з ними стикався?
Подскажите пожалуйста,что можно им предъявить,они сразу теряются и не знают что сказать когда спрашиваешь сколько тело кредита. Договор без печати. У них много чего к чему можно придраться
А що будете писати в Нацком ! ? Щоб переглянув їхні проценти? Бо також хочу на них писати ще нема просрочок але незгідна з їхніми умовами.Я їм теж щотижня плачу, але менше ніж повинна, пресують, лякають виїзною групою, пропрнували реструктуризацію оформити за 1000 грн я відмовилась. Не хочу більше їхніх уступок так званих, бо потім ще дорожче виходить. Буду писати на них в Нацком, договір теж без жодної печатки. Думаю 20000 за 6500 тіла не є нормально?
Десь чула якщо закрити достроково то страховку можна якось вернути незнаю чи в них таке є. А сума до закриття теж не влаштовує. ( Вообщем тре писати в Нацком)Так, чи мають вони право нараховувати такі відсотки і ще якась страховка незрозуміла і чому жодної печатки?!