У когось є просрочка в Fin X?

• Автор теми Автор теми Goldy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Goldy

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
77
Бали
68
Goldy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У когось є просрочка в Фін Х? Які їх методи? Там щоб взяти кредит треба було пів хати сфоткати + підїзд. Хто з ними стикався?

У когось є просрочка в Фін Х? Які їх методи? Там щоб взяти кредит треба було пів хати сфоткати + підїзд. Хто з ними стикався?
У мене кожен раз просрочка тепер) достають що приходиться сплачувати. На роботу приходили навіть

У мене кожен раз просрочка тепер) достають що приходиться сплачувати. На роботу приходили навіть
Саме кончене мфо як на мене. Якщо в маленькому місті працює е то достануть

Я вже тіло віддала + їх дибільну страховку. Брала 6500, порахувала, що віддам 19000. Зараз зовсім не маю грошей на щотижневі платежі, поки тиждень домовляюсь якісь копійки їм кидаю, але скільки так протягну. В нас одні бабульки там сидять, але точно знаю, що плакати по району ліплять:dash1:щоб їм всім добре було:diablo:
Хтось пробував з ними воювати? Вони єдині кому я ще плачу, але грошей не вистарчає на обов'язковий платіж, плачу менше, але починають атакувати, хотіла хоч з ними по-людськи, але не виходить. Може в Нацком на них писати?!

Останнє редагування:
Я вже тіло віддала + їх дибільну страховку. Брала 6500, порахувала, що віддам 19000. Зараз зовсім не маю грошей на щотижневі платежі, поки тиждень домовляюсь якісь копійки їм кидаю, але скільки так протягну. В нас одні бабульки там сидять, але точно знаю, що плакати по району ліплять:dash1:щоб їм всім добре було:diablo:
Хтось пробував з ними воювати? Вони єдині кому я ще плачу, але грошей не вистарчає на обов'язковий платіж, плачу менше, але починають атакувати, хотіла хоч з ними по-людськи, але не виходить. Може в Нацком на них писати?!
Та сама фігня, але я більше не плачу. На роботу приходили і звонили постійно то їх послали і тепер вони не мають ніякої управи на мене. Я тіло переплатила вже так що тільки через суд і ви перестаньте палити конченим!

Напевно так і зроблю, а то вже задрали...

Пишите на них в нацком у меня притихли! пошли на мои условия, я выплатила тело + 2000 сверху забила на них простите х*р и живу спокойно

Не знаю як в кого,а в мене вони йдуть на уступки. Дають можливість пізніше оплатити щотижневу оплату 670грн. Але знаю на100%,що вони розклеюють фоткі боржника,бо бачила роздруківкі.тому і роблю проплати

У меня просрочка, но тоже типа идут на уступки,осталось два платежа несчастных, а вы случайно не интересовались ,вот еженедельно 670, сколько идет на тело и что куда остальное?

У меня просрочка, но тоже типа идут на уступки,осталось два платежа несчастных, а вы случайно не интересовались ,вот еженедельно 670, сколько идет на тело и что куда остальное?
они сразу теряются и не знают что сказать когда спрашиваешь сколько тело кредита. Договор без печати. У них много чего к чему можно придраться

Так зрозуміла що можна спробувати написати в Нацкомфін ще до Просрочки на рахунок переплати на кінець дії договору

Вот сегодня иду к ним на офис ,так как по телефону оказывается не предоставляют такой информации, вот что хочу спросить ,к чему конкретно можно прие...ться,я уже выплатила с 5000 , целых 9000и они меня задолбали еженедельно дай и дай. Что предъявить можно

Может припугать нацкомом чтоб проверил их деятельность

дело ваше мне после нацкома шли на встречу но не повторяйте моих ошибок меня вынудили написать отзыв на свою жалобу не надо так делать! ждите ответа нацкома

У мене 6 тижнів просрочки. Дзвонять рідним і близьким. Розклеїли по під'їзду плакати. Саме кончене МФО.

они сразу теряются и не знают что сказать когда спрашиваешь сколько тело кредита. Договор без печати. У них много чего к чему можно придраться
Подскажите пожалуйста,что можно им предъявить,

Я їм теж щотижня плачу, але менше ніж повинна, пресують, лякають виїзною групою, пропрнували реструктуризацію оформити за 1000 грн я відмовилась. Не хочу більше їхніх уступок так званих, бо потім ще дорожче виходить. Буду писати на них в Нацком, договір теж без жодної печатки. Думаю 20000 за 6500 тіла не є нормально?

Я їм теж щотижня плачу, але менше ніж повинна, пресують, лякають виїзною групою, пропрнували реструктуризацію оформити за 1000 грн я відмовилась. Не хочу більше їхніх уступок так званих, бо потім ще дорожче виходить. Буду писати на них в Нацком, договір теж без жодної печатки. Думаю 20000 за 6500 тіла не є нормально?
А що будете писати в Нацком ! ? Щоб переглянув їхні проценти? Бо також хочу на них писати ще нема просрочок але незгідна з їхніми умовами.

Так, чи мають вони право нараховувати такі відсотки і ще якась страховка незрозуміла і чому жодної печатки?!

Так, чи мають вони право нараховувати такі відсотки і ще якась страховка незрозуміла і чому жодної печатки?!
Десь чула якщо закрити достроково то страховку можна якось вернути незнаю чи в них таке є. А сума до закриття теж не влаштовує. ( Вообщем тре писати в Нацком)

Сума до закриття майже 9000, дивно що сума якщо закрити зараз і що до кінця договору до серпня та ж сама. Як таке може бути, шось тут нечисто?! Не зрозуміло як вони то рахують і що коли погашають, коли спитала, сказали в договорі все пише. От хай Нацком і розбирається...
Про повернення страховки не чула, при підписанні договору питала, що то за страховка, сказали, що це обов'язкова умова їх сраного кредиту?
Сьогодні Фін х обліпили моїми фото весь підїзд і сказали моїй мамі, що я зовсім не плачу. Кредитний мій експерт нічого не знає, все не в її еомпетенції, гаряча лінія теж нічого не знає. Ото фірма!!! Питала про печатку, сказали, що з 2014 року є якась постанова, що на цивільних документах печатка не обов'язкова. Їх поведінка не ходить ні в які рамки?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі