У кого є зразок заяви в кіберполіцію по поводу погроз та дзвінків до родичів?

• Автор теми Автор теми nataladacuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 2K

nataladacuk

Читач
Дописи
17
Реакції
7
Бали
278
nataladacuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Хто може допомогти? У кого є зразок заяви в кіберполіцію по поводу погроз та дзвінків до родичів. Будь ласка допоможіть. Не знаю як правильно написати) дякую ❤

Пишите в произвольной форме,стандартного образца нет.Вам на электронку прийдет ответ о регистрации заявления,там будет адрес электронной почты,на который отправляете скрины и записи тел.разговоров,всё,что есть.Родственники пусть тоже пишут

nataladacuk, скажіть будь ласка, Ви кредит оформлювали теж за шаблоном, зразком? Писати на їх електронну пошту в довільній формі.

Привіт. Хто може допомогти? У кого є зразок заяви в кіберполіцію по поводу погроз та дзвінків до родичів. Будь ласка допоможіть. Не знаю як правильно написати) дякую ❤
Напишите свою электронку,я вам сброшу
nataladacuk, скажіть будь ласка, Ви кредит оформлювали теж за шаблоном, зразком? Писати на їх електронну пошту в довільній формі.
Может,у человека нет таланта сочинительства

Только вы не забывайте, что потом могут вызвать в полицию по поводу вашей жалобы..., а там с вами шаблона не будет что говорить ?

Паралельно зробіть скаргу на урядову лінію
Одне другому не помішає

Назад
Угорі