У кого як зараз з займами?

• Автор теми Автор теми murka_99
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

murka_99

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
38
Бали
5090
murka_99 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, маю просрочки від 2/3 років, на форумі давно) Останні дні дуже активізувались ВСІ дінеро, фінтех, довіра і гарантія, і тд. Звонять - не спілкуюсь. Але телефонують знайомим і пишуть в тг - щурі?

Як у вас з ними ?

Привіт, маю просрочки від 2/3 років, на форумі давно) Останні дні дуже активізувались ВСІ дінеро, фінтех, довіра і гарантія, і тд. Звонять - не спілкуюсь. Але телефонують знайомим і пишуть в тг - щурі?

Як у вас з ними ?
По просрочка пошел четвертый год. На этой неделе оживление на электронке. Кредитэкспресс каждый день шлёт письма с акциями. Но и постоянно письма шлют кредит ап и кредит7. По остальным тихо.

Як у вас з ними ?
Доброго дня. у мене теж майже 2 роки, теж активізувалися ?
Кредит капітал телефонує сусіду, у них три моїх кредити....два закрила за тіло, а останній хочуть 2 тіла, поки що домовляюсь. Довіра і гарантія та європейська агенція пишуть на пошту і в особисті, телефонують...але поки тільки мені і батькам. Більше не знаю ні про кого.
А хто з ваших телефонує знайомим?
Хоч і просрочка вже не маленька і було всяке з тими дзвінками третім особам, але як же не хочеться знову того терору по знайомих і сусідах??

Діджи фінанс на мейл шлють різні пропозиції. Всі інші мовчать. Просрочки більше 3-х років
Та же картина. Хотелось бы узнать, собираетесь ли Вы воспользоваться их предложениями? Спасибо за ответ.

Як у вас з ними ?
І у мене просрочка майже два роки, вже пару днів дзвонять кредит каса і ще хтось, не представляються навіть, до колег і знайомих((

obor, поки що не до них. Почекають ще)
Спасибо. Просто Ди Джи пишут, что "сенсация, уникальное предложение" и т.д., дают возможно разделить платежи на 3, 6, 9 месяцев, естественно, суммы с увеличением срока возрастают. Вот и хотелось узнать, как люди воспринимают эти "уникальные" предложения.

Лично я отправляю их уникальные предложения в корзину)) Вот так воспринимаю))
У Вас крепкие нервы. Я тоже держусь, но до суда как-то не хочется доводить. Да и с минимальной пенсии как-то не разгонишься платить по всем предложениям. Спасибо, что откликнулись.

Та же картина. Хотелось бы узнать, собираетесь ли Вы воспользоваться их предложениями? Спасибо за ответ.
На той неделе был у них закрыт займ за тело. Тоже на электронку прислали. После общения в чате Вайбера, дали неделю на оплату. Но справка о погашении у них платная - 100 грн и ждать нужно порядка недели ??‍♀️

На той неделе был у них закрыт займ за тело. Тоже на электронку прислали. После общения в чате Вайбера, дали неделю на оплату. Но справка о погашении у них платная - 100 грн и ждать нужно порядка недели ??‍♀️
Спасибо. За тело не соглашаются, только кредит Форза почему-то сами предложили за тело. Закрываю на 3 платежа.

Спасибо. За тело не соглашаются, только кредит Форза почему-то сами предложили за тело. Закрываю на 3 платежа.
Значит, ждите ещё. Тоже несколько раз предлагали сумму, которая меня не устраивает (хоть и по "акции"). А потом предложили тело

Значит, ждите ещё. Тоже несколько раз предлагали сумму, которая меня не устраивает (хоть и по "акции"). А потом предложили тело
Спасибо. Прислушаюсь у Вашему совету.

Як у вас з ними ?довіра і гарантія телефонують 3-м особам, окрім рідних?

Як у вас з ними ?
Довіра і гарантія телефонують третім особам, окрім рідних?

Як у вас з ними ?
Зараз реально закрити за тіло багатьох, з Дінеро домовилась тіло розбити на 5 платежів, на початку місяця зробила останній платіж, дали довідку про закриття і закрили наступного дня в УБКІ.

4,5 роки мікрозаймам моїм вже.
Мікрокеш ходить на мій емайл як на роботу - по буднім дням стабільно 1 лист з погрозами арештувати рахунки, не допустити виїзд за кордон, відкрити ВП та іншими казнями єгипетськими ?
Діджи фінанс постійно пропонує 3/4 від тіла. У мене в них 3 займи, їм платити не буду до самого кінця
Інколи вилазить бистрозайм з пропозицією реструктуризувати тіло (4000 грн)

Ніби все)

4,5 роки мікрозаймам моїм вже.
Мікрокеш ходить на мій емайл як на роботу - по буднім дням стабільно 1 лист з погрозами арештувати рахунки, не допустити виїзд за кордон, відкрити ВП та іншими казнями єгипетськими ?
Діджи фінанс постійно пропонує 3/4 від тіла. У мене в них 3 займи, їм платити не буду до самого кінця
Інколи вилазить бистрозайм з пропозицією реструктуризувати тіло (4000 грн)

Ніби все)
У мене аналогічна ситуація.

Назад
Угорі