Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З чим проблеми?Подскажите были ли у Вас проблемы с этим? Потому что оформил кредит пока пользуюсь, но переживания присутствуют.
Подскажите были ли у Вас проблемы с этим? Потому что оформил кредит пока пользуюсь, но переживания присутствуют.
Зп задержать могут поэтому готовлюсь заранее, вдруг чего, а вдруг я зря переживаю.З чим проблеми?
Ви ж оформили і мабуть віддасте вчасно
Чи ні...
О чем именно вы хотите договорится? На ранних стадиях просрочки шараги на уступки редко идут если уже будет просрочка морозьте их пару месяцев и за полтора тела легко закроетеПодскажите были ли у Вас проблемы с этим? Потому что оформил кредит пока пользуюсь, но переживания присутствуют.
Там нет ни чего страшного у меня 8 дней просрочка и всё окЯкщо зп затримують та декілька днів, то у них є функція грейсу на два дні. Це типу відсрочка. Але треба буде заплатити відсотки за ці два дні, в моєму випадку мені зараз пропонують за 20 USDT (десь гривень 900 вийде).
Завтра виходжу на просрочку, нарахували такі відсотки що страшно і ось намагаюсь вийти з ситуації. Виходити на просрочку у них не дуже хочеться.
У мене в бітів скоро просрочка місяць, при тілі 1000юсдт, все ок) Спочатку писали, сказав більше тіла віддавати не буду, і пофіг на всі ваші погрози і дії, дзвонили рідним, ті хто слухавку взяв на три букви їх відправили, сказали що ми «відморожені»)) а так майже неділі дві вже не пишуть, може робот їх дзвоне, і рідним пару днів по пару дзвінків робили(може й не вони зовсім).Там нет ни чего страшного у меня 8 дней просрочка и всё ок
оце правильна позиціяУ мене в бітів скоро просрочка місяць, при тілі 1000юсдт, все ок) Спочатку писали, сказав більше тіла віддавати не буду, і пофіг на всі ваші погрози і дії, дзвонили рідним, ті хто слухавку взяв на три букви їх відправили, сказали що ми «відморожені»)) а так майже неділі дві вже не пишуть, може робот їх дзвоне, і рідним пару днів по пару дзвінків робили(може й не вони зовсім).

Какой ультиматум о том что не будете платить? Тогда лучше вообще просто отморозится и предупредите свое окружение о возможных звонках в первую очередь звонят супругам и родителямЯ завтра уже могу выйти на просрочку, может кто-то, знает как надавить? Может ультиматум поставить, чтоб проценты списали? Может у Вас есть с этим опыт.
Скорее они вам ультиматум будут ставитьЯ завтра уже могу выйти на просрочку, может кто-то, знает как надавить? Может ультиматум поставить, чтоб проценты списали? Может у Вас есть с этим опыт.
Пишу погрожуючи що знайдуть родичів і будуть позорити, і будуть їм писати на фейсбуці. Чи це так???Скорее они вам ультиматум будут ставить
знайдуть всіх , родичів , сусідів.Пишу погрожуючи що знайдуть родичів і будуть позорити, і будуть їм писати на фейсбуці. Чи це так???
Кого то обязательно найдут и напишут и позвонят лучше предупредите свое окружение о возможных звонках иначе биты позвонят и наврут всякогоПишу погрожуючи що знайдуть родичів і будуть позорити, і будуть їм писати на фейсбуці. Чи це так???
У каждого по разному у девушки на следующий день после начала просрочки маму нашли позвонили а у некоторых и через месяц норм всеА через скільки часу знайдуть тиждень, місяць, два??