Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
у меня больше трех лет!но не факт что не подадут......Позовна давність
2.3. Создавая новую тему, обязательно укажите информативный заголовок, а также информативное описание темы. Темы с заголовком "помогите", "что делать?" и тому подобные будут редактироваться либо удалятся.
Если другой срок не указан в договоре, то нужно быть полными идиотами, чтобы подать!у меня больше трех лет!но не факт что не подадут......
И как дела ?У мене 3 роки пройшло
Краще чим було до цього ! Час від часу дзвонять кали ! Але чс робить дива ! Після трьох років вже хай цілують мене в дупу ))))И как дела ?
Судів чи ВНН не було ?Краще чим було до цього ! Час від часу дзвонять кали ! Але чс робить дива ! Після трьох років вже хай цілують мене в дупу ))))
Нічого не було ,залишилось 5 мфо по останньому через 2 тижні 3 роки буде . Ніхто нікуди не подавав . Дзвінками трохи діставали ,деякі родичів знайшли . Було 12 МФОСудів чи ВНН не було ?
Закривали на своїх умовах, без їхніх де6ільних "хотєлок" ?Нічого не було ,залишилось 5 мфо по останньому через 2 тижні 3 роки буде . Ніхто нікуди не подавав . Дзвінками трохи діставали ,деякі родичів знайшли . Було 12 МФО
Тільки тіло іто бувало що частинами ! На ніякі переговори з ними не йшла зовсім. Поки не начиталась форума. Хто продав тим взагалі не платила . Все було на моїх умовахЗакривали на своїх умовах, без їхніх де6ільних "хотєлок" ?