Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
у меня больше года , предлагали тело , но тело закрытого кредита , тот что я брал просто висит а они открыли закрытый кредит теперь по нему требуют ннюю сумму ну я на них забил большой болт.......
у меня больше года , предлагали тело , но тело закрытого кредита , тот что я брал просто висит а они открыли закрытый кредит теперь по нему требуют ннюю сумму ну я на них забил большой болт.......
Да. Они одни из всех моих шараг, кто прислал хоть что-то отдалённо напоминающее договор переуступки... потом "попЭрЭджЭння" ... потом притихли ... и через два года от начала просрочки прилетел "нежданчик".
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.