Світланка
Читач
- Дописи
- 21
- Реакції
- 18
- Бали
- 3
Світланка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З 1500, 8000 на 2 платежіДякую) Нормальні пропозиції були?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З 1500, 8000 на 2 платежіДякую) Нормальні пропозиції були?
Ого! З такими пропозиціями, вони будуть довго чекати)З 1500, 8000 на 2 платежі
ПідтримуюОго! З такими пропозиціями, вони будуть довго чекати)
чудовий калькулятор в контори))З 1500, 8000 на 2 платежі
Приїхав, чи пугають?У кого они есть ,как себя ведут когда просрочка , звонят ли третьим лицам?
Напишіть їм,що застосуєте до них ст. 355 ККУПриїхав, чи пугають?
ДякуюНапишіть їм,що застосуєте до них ст. 355 ККУ
Жартую звісно. Смс видаліть і забудьте
Скажіть, будь ласка, яка просрочка та чи дуже турбували оточення?Доброго дня, Фінсфера сьогодні прислала смс, про закриття кредиту з відсотками до прострочення , та щей розбили сумму на два платежі. Як на мене краще так закрити чим потім чекати суд.
Оточення вообще не турбували, прострочення 57 днівСкажіть, будь ласка, яка просрочка та чи дуже турбували оточення?
Оточення вообще не турбували, прострочення 57
Турбують батьків і деяких близьких родичів....іродиFinsfera
? Відгуки про компанію Фінсфера (Finsfera), мікропозика ? в Україні, кредит ? під 0%, оформити кредит в Україні як не платити ✅ кредит законноanticollector.ua
На початку просрочки якась зі шараг дозвонилась до моєї родичкі я подумала що це Фінсфера написала їм на вайбер що якщо будуть дзвонити до третіх осіб буду писати скаргу , вони відписались що вони нікому не дзвонять. Оказалось що дзвінок до родичів був від старфін. Маю з 10 МФО, звонили по пару раз з кредит Плюс і старфін. Більше ніхто не дзвонив. Можливо у них якось індивідуальноТурбують батьків і деяких близьких родичів....іроди