У Харкові викрили жінку, яка шахрайським шляхом отримала кредит

• Автор теми Автор теми MilaS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 556

MilaS

✩ Premium ✩
Дописи
7291
Реакції
15566
Бали
5280
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зловмисниця звернулася до банківської установи задля укладання кредитного договору. Громадянка заздалегідь підробила довідку про доходи та незаконно отримала кошти в сумі 7 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 42-річній жінці повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Зловмисниця звернулася до банківської установи задля укладання кредитного договору. Громадянка заздалегідь підробила довідку про доходи та незаконно отримала кошти в сумі 7 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 42-річній жінці повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.
Если бы 700к, я бы понял. Но ради таких копеек так рисковать и так влететь. Ужас

Голосна назва) я думав вона взяла хоча б тисяч 40 в валюті... Викрили вони... Краще б викрили адреси колцентрів.

2 умовно дадуть, то максимум.
Жінку шкода, що під-час воєнного стану в Незалежній країні, не знайшла іншого заробітку.

В якому ж це вона банку так спалилася? ??? Закони в нас дуже цікаві. Я сама в банку працювала. Шахрайство - це здебільшого стосується тих, хто паспорт підробив

Або ,береш раз ,ризикуєш - обсираєш штані ,або сереш ,( це сугобо моя точка зору ))))

Капець, ладно ми могли пребрехати в мфо, але робити справку це вже реально шахрайство...

Назад
Угорі