У чоловіка заблоковано рахунки після суду. Чоловік мобілізований

• Автор теми Автор теми Pikachy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 627

Pikachy

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
8
Бали
2565
Pikachy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Рік назад був суд з приватом, після якого заблокували всі рахунки: приват, ощад, моно, сенс. Зараз чоловіку потрібно відкривати новий рахунок в Укрсиб для виплати заробітної плати. Чи можна щось зробити, щоб його на заблокували? І взагалі, що робити в цій ситуації?

Доброго дня. Рік назад був суд з приватом, після якого заблокували всі рахунки: приват, ощад, моно, сенс. Зараз чоловіку потрібно відкривати новий рахунок в Укрсиб для виплати заробітної плати. Чи можна щось зробити, щоб його на заблокували?
Можна буде зробити його видатковим рахунком(після блокування) і буде доступно 14200 кожен місяць.
І взагалі, що робити в цій ситуації?
Зв'язуватися з виконавцем і розбиратись з ситуацією.Вирішувати питання з викон. провадженням.
Можливо у вашого чоловіка буде можливість закрити його.
Pikachy, раджу вам через пошук знаходити відповіді на всі ваші питання.Інфорації багато.

Доброго дня. Рік назад був суд з приватом, після якого заблокували всі рахунки: приват, ощад, моно, сенс. Зараз чоловіку потрібно відкривати новий рахунок в Укрсиб для виплати заробітної плати. Чи можна щось зробити, щоб його на заблокували? І взагалі, що робити в цій ситуації?
Нехай чоловік дізнається що це буде за рахунок.
Якщо це зарплатний проект, його взагалі виконавець не має права чипати. Хоча по факту їм начхати і всеодно роблять.
Або як варіант, як вам вище написали - розблочити на 14200... проте тоді все що надходитиме вище - швидше за все спише виконавча в межах провадження.
Вирішувати питання з викон. провадженням.
Так а що тут вже вирішувати, якщо це програний суд і вже провадження відкрите.

Нехай чоловік дізнається що це буде за рахунок.
Якщо це зарплатний проект, його взагалі виконавець не має права чипати. Хоча по факту їм начхати і всеодно роблять.
Або як варіант, як вам вище написали - розблочити на 14200... проте тоді все що надходитиме вище - швидше за все спише виконавча в межах провадження.

Так а що тут вже вирішувати, якщо це програний суд і вже провадження відкрите.
Закривати, я про це.Домовлятись з виконавцем, сплачувати.Інших варіантів не існує.
Можливо, як колись мені, Приват запропонує закрити борг за меньшу суму.

Закривати, я про це.Домовлятись з виконавцем, сплачувати.Інших варіантів не існує.
Можливо, як колись мені, Приват запропонує закрити борг за меньшу суму.
Три слова з різних екосистем

Три слова з різних екосистем
Чого ти так категорично? Я у свій приват закрила через реструктуризації, самі запропонували. Дуже зручно. Правда вони на суд не подавали, не та сума була...

Чого ти так категорично? Я у свій приват закрила через реструктуризації, самі запропонували. Дуже зручно. Правда вони на суд не подавали, не та сума була...
То ви з модераторшою мабуть викликали в них мімольотну слабкість

Нехай чоловік каже у фінчастині що буде отримувати заробітна плату в касі на руки у них. І все ... такий варіант можливий бути з коштами чим без них

Назад
Угорі