ketronix
Форумчанин
- Дописи
- 28
- Реакції
- 25
- Бали
- 153
ketronix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Історіянасправді достатньо шаблонна. В якийсь момент розпробував смак кредитів від монобанку на суми до 5 тисяч. Поки мав гарну зарплату почав періодично брати і закривати мікрокредити до 1к. В якийсь момент дівчина пдбила нарешт з'їхати від батьків, так як там скажімо так була дуже важка ситуація. Але так як зарплатня тоді ще не прийшла, то прийшлося думати (не головою як виявилося). На карті було 5 тисяч ліміту. Для переїзду треба було взяти ще мінімум стільки ж. Так як банк технічно не давав змінити лміт до погащення, спробував провернути схему через МФО. Взяв 5к там, поклав у банк, обнулив ліміти. Але взяти новий кредит не дали. І це перший раз коли я прям протупив найгірше за все своє життя. У висновку взяв ще один кредит у МФО на 10к, по промокоду. З'їхав. Але через місяць звільнили з роботи. Почав падати у боргову яму.
У батьків я гроші попросити не можу на допомогу, так як у них самих все не дуже (багатодітна родина), а друзів втратив через рік війни.
Вже на другиймісяць я якось зміг зупинити падіння у боргову яму. Але на ногах стояти важко. Є відчуття (через деякі підрахунки) що грошей на чергову пролонгацію не вистачить, тому вирішив цього місяця перестати платити, і збирати гроші на закриття за тіло, або тіло + деякий відсоток.
Читав пару щоденникв про закриття, там у людей все так круто, МФО практично завжди погоджуються, але там строки +-3 роки. А деякі пишуть що зараз активно почали ходити до суду. А цього я боюся як вогню, хоч і розумію шо сам тупий, раз на все це підписався.
Список моїх боргів:
MyCredit - 10 000
ЄГроші - 7680
Кредит+ - 1380
Credos - 700
Moneyveo - 5075
Sportbank - 5000
ШвидкоГроші - 600
Кредит7 - 362
Смартівей - 500
Всього - 31 297
Морально для мене це все дуже важко. Але я розумію що тут винний виключно я. І так як я це визнаю, я був би радий почути від вас поради того, як швидко розібратися з іншими МФО. Все що до 2к я можу закрити протягом 1 тижня. А що робити з іншим я не знаю. Думаю тут є багато людей котрі розбираються краще ніж я, і зможуть мені допомогти. Кредитний рейтинг мене не хвилює. Я просто не хочу потрапити під банкрутство, і бажано закрити кредити за тіло, або тіло + відсоток невеличкий...
Дякую всім заранее, буду тут же писати свій прогрес по закриттю боргів.
У батьків я гроші попросити не можу на допомогу, так як у них самих все не дуже (багатодітна родина), а друзів втратив через рік війни.
Вже на другиймісяць я якось зміг зупинити падіння у боргову яму. Але на ногах стояти важко. Є відчуття (через деякі підрахунки) що грошей на чергову пролонгацію не вистачить, тому вирішив цього місяця перестати платити, і збирати гроші на закриття за тіло, або тіло + деякий відсоток.
Читав пару щоденникв про закриття, там у людей все так круто, МФО практично завжди погоджуються, але там строки +-3 роки. А деякі пишуть що зараз активно почали ходити до суду. А цього я боюся як вогню, хоч і розумію шо сам тупий, раз на все це підписався.
Список моїх боргів:
MyCredit - 10 000
ЄГроші - 7680
Кредит+ - 1380
Credos - 700
Moneyveo - 5075
Sportbank - 5000
ШвидкоГроші - 600
Кредит7 - 362
Смартівей - 500
Всього - 31 297
Морально для мене це все дуже важко. Але я розумію що тут винний виключно я. І так як я це визнаю, я був би радий почути від вас поради того, як швидко розібратися з іншими МФО. Все що до 2к я можу закрити протягом 1 тижня. А що робити з іншим я не знаю. Думаю тут є багато людей котрі розбираються краще ніж я, і зможуть мені допомогти. Кредитний рейтинг мене не хвилює. Я просто не хочу потрапити під банкрутство, і бажано закрити кредити за тіло, або тіло + відсоток невеличкий...
Дякую всім заранее, буду тут же писати свій прогрес по закриттю боргів.