Тютюно залежні

• Автор теми Автор теми no name
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 776

no name

Форумчанин
Дописи
163
Реакції
197
Бали
3625
no name не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
курці та ті що кинули скажіть будьласка порадьте як кинути сигарети хочу кинуи а не можу уже як тижден часу як засіла ця думка в голові я даже курив ніхті трохи потошнило не помогло пізніше зновуву закурив ще читав заговри тоже не діє дякую за будьяку пораду

курці та ті що кинули скажіть будьласка порадьте як кинути сигарети хочу кинуи а не можу уже як тижден часу як засіла ця думка в голові я даже курив ніхті трохи потошнило не помогло пізніше зновуву закурив ще читав заговри тоже не діє дякую за будьяку пораду
А как это ногти курить?
Пальцы поджигать? Или как?
Не пойму.

береш обризаеш пальци(ногти) бадяжиш з табаком и забиваєш в сигу тошнило *****ц но не
Я бросала с помощью табекса и пластыря.
Только пила немного больше таблеток, чем в инструкции.
Помогло...
Не курю и уже и забыла про это.
Попробуйте.
Самому тяжело бросить. Нужно организму помочь.
Вот табекс мне подошёл.

Ногти на руках стригли? Попробуйте на ногах.
на ногах жосткі нохти не горят у мене не ноги а копитаа))))
Я бросала с помощью табекса и пластыря.
Только пила немного больше таблеток, чем в инструкции.
Помогло...
Не курю и уже и забыла про это.
Попробуйте.
Самому тяжело бросить. Нужно организму помочь.
Вот табекс мне подошёл.
буду пробувати

А у вас, бачу, залежностей вистачає))))мфо, тютюн...теми штампуєте одна за одною, ви - ...голік або ...ман ще й той

Доброго вечора вам...По-перше,як довго ви палите?І не сердиться на дописувачів.. Так жартують...
Знайомий кинув палити методом "мінус одна цигарка'.Кожного дня палив на одну менше.За 20 днів кинув палити.. Вже років з 10...Сила волі
Інший знайомий-пластирі чіпляв-теж вже давно не палить...Багато знайомих кинули цю звичку.. А от я люблю під філіжаночку кави викурити цигарку...Якщо дуже схочете-то все у вас вийде...

Останнє редагування:
як кинути сигарети
Screenshot_2021-01-29-00-39-35-886_cirkasssian.nekuru.webp

Kondratenko_Nika, дааа)
Через 13 минут будет 150 дней без сигарет)

Назад
Угорі