KoshelOK Твердолобі Кошельок подали до суду

• Автор теми Автор теми Дмитро К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 333

Дмитро К

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Дмитро К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, давно про мене не згадував Кошельок, я вже думав пронесло, забули і все))), але нещодавно почали слати смс і дзвонити по 10 разів на день. Намагався домовитись за тіло як і з всіма нормальними компаніями, але ці якісь твердолобі барани, сказали що вже нічого нікому не списують і лише подають позови до суду і що я ніби буду їм додатково платити судовий збір 2400 і витрати на адвоката 10000грн. Я посміявся і послав їх гуляти подалі))) Зараз прийшло повідомлення, що подали до суду тіло 3500грн, хочуть 10300грн. В кого була вже ситуація? І чи не пиз...ть вони про цей судовий збір і витрати на адвоката? А головне, що буде тепер далі?

І чи не пиз...ть вони про цей судовий збір і витрати на адвоката?
Ніт

А головне, що буде тепер далі?
Буде суд, Вам варто звернутися хоча б за консультацією по перспективі справи, рекомендую Tarass

А скільки зараз коштує адвокат для боротьби з МФО? Чи зможе добитись щоб я закрив за тіло цей кредит?

Старые МФО начинают вспоминать о должниках?
Ага, в 2023 році присилали пропозицію закрити за тіло кредиту, а тепер і копійки не списують зразу до суду, ще й якусь xepню зверху домальовують на +12400грн до загальної суми боргу. Йбн...ті тварини, по іншому не скажу! Деруть з людей останні гроші.

Останнє редагування:
А скільки зараз коштує адвокат для боротьби з МФО? Чи зможе добитись щоб я закрив за тіло цей кредит?

Ага, в 2023 році присилали пропозицію закрити за тіло кредиту, а тепер і копійки не списують зразу до суду, ще й якусь xepню зверху домальовують на +12400грн до загальної суми боргу. Йбн...ті тварини, по іншому не скажу! Деруть з людей останні гроші.
Немає тут, і не тільки, таких адвокатів. Так чому ж не закрили в 2023?

Всім привіт, давно про мене не згадував Кошельок, я вже думав пронесло, забули і все))), але нещодавно почали слати смс і дзвонити по 10 разів на день. Намагався домовитись за тіло як і з всіма нормальними компаніями, але ці якісь твердолобі барани, сказали що вже нічого нікому не списують і лише подають позови до суду і що я ніби буду їм додатково платити судовий збір 2400 і витрати на адвоката 10000грн. Я посміявся і послав їх гуляти подалі))) Зараз прийшло повідомлення, що подали до суду тіло 3500грн, хочуть 10300грн. В кого була вже ситуація? І чи не пиз...ть вони про цей судовий збір і витрати на адвоката? А головне, що буде тепер далі?
Вас хоть інформують перед позовом, і щось пропонують, хоть якийсь діалог, мені просто сповіщення в дії прийшло що на мене подано
мабуть це сама не вигідна і безкомпромісна шарага з усіх які в мене були

Я брав 5000 вони нарахували до 14900 я був в шоці з відсотків і послав їх куди подалі і чекав пропозиції за тіло, а отримав позовну приблизно на 26900, подумав що це бред і звернувся до адвоката, думав він за тіло на суді нарішає, він якби конкретно нічого не обіцяв, але в цілому говорив що суму зменшить

Так цей адвокат нічого не нарішав, а я йому заплатив 2000 , суд постановив що я маю сплатить 26900
ПО ІТОГУ я брав 5000, відмовився від закриття за 14900, А ВИПЛАТИВ 28900

Хотів теж за них дізнатись бачу я не один тут такий я про них і забув
з 2022 року вони ніразу не писали не звонили сьогодні в телеграм мені написали що до 26 го треба закрити всю суму інакше подадуть до суду
підскажіть як з ними бути? Бо я за кордоном ібоюсь що мені заблокують рахунки

Вас хоть інформують перед позовом, і щось пропонують, хоть якийсь діалог, мені просто сповіщення в дії прийшло що на мене подано
мабуть це сама не вигідна і безкомпромісна шарага з усіх які в мене були

Я брав 5000 вони нарахували до 14900 я був в шоці з відсотків і послав їх куди подалі і чекав пропозиції за тіло, а отримав позовну приблизно на 26900, подумав що це бред і звернувся до адвоката, думав він за тіло на суді нарішає, він якби конкретно нічого не обіцяв, але в цілому говорив що суму зменшить

Так цей адвокат нічого не нарішав, а я йому заплатив 2000 , суд постановив що я маю сплатить 26900
ПО ІТОГУ я брав 5000, відмовився від закриття за 14900, А ВИПЛАТИВ 28900
Так ви ще нормального адвоката за 2000 грн знайшли, тут на форумі менше 6000 не беруть, і так само нічого не вирішують-все вирішує суд і суддя, якщо адекватний то щось скосить а якщо ні то здеруть як липку

Тіло було 3500 грн і ви не закрили?
Це акапулька....можна було перепросити у когось....
Вони кончені сволоти, і 1000% є домовленість в суді, раз так швидко суді нараховують зашкварні відсотки

Читаю и немного в шоке.
Автор - к юристу на консультацию, он оценит шансы (хотя они всегда 50/50)
Запомните, никакие адвокаты не решают "за тело", так не работает
Да и проагрыши в судах первой инстанции, увы, не редкость - почитайте практику наших юристов.
У меня всегда работает одна и та же - судиться настолько долго, насколько это возможно, за время судов собирать сумму на вероятный проигрышь, чтобы закрыть без исполнительного.
Касательно "дерут с людей последнее", ну блин))) Вам же предложили тело - вы не воспользовались, какие теперь могут быть возмущения? Не согласны - защищайтесь.

1000% є домовленість в суді
Теперь бы знать в каком именно, чтобы туда не ходить (в Украине 1826 судов)

Назад
Угорі