Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1000000 вибачаюсь шось сам затупив походу свята ше не вдійшли від мене таа шо розказую так воно і єЧитаю Ваши темы, и думаю, почему вы не зашли на форум летом 2018?
Ваши темы вселяют в него жизнь своей информативностью.
я ше той алкголик1000000 вибачаюсь шось сам затупив походу свята ше не вдійшли від мене таа шо розказую так воно і є
А шляк би його трафив! То ти фист файна панєнка такі в горах жиЄш ?А най тє качка копне! абис знав, шо гуцули є всюди де лиш мож
Похоже что да))А шляк би його трафив! То ти фист файна панєнка такі в горах жиЄш ?
Я жию на полонині між верхнев і нижньов горов)А шляк би його трафив! То ти фист файна панєнка такі в горах жиЄш ?
Се там, де через поле з шульками тре йти, а покім біля стації заубертати гет навіглі ?)Я жию на полонині між верхнев і нижньов горов)
А ти кимеш су місцину, то тра тобі до мене сі навідати бодай єден разСе там, де через поле з шульками тре йти, а покім біля стації заубертати гет навіглі ?)
Это там где надо идти через кукурузу,а потом возле станции поворачивать в другую сторону?, Правильно?)Се там, де через поле з шульками тре йти, а покім біля стації заубертати гет навіглі ?)
Я би сі віпив з тобоу філіжанку кавє ))А ти кимеш су місцину, то тра тобі до мене сі навідати бодай єден раз
То вбирайсі у файні портки тай в'йо до Станіслава!Я би сі віпив з тобоу філіжанку кавє ))
Тільки філіжанку кави зафундуеш?Я би сі віпив з тобоу філіжанку кавє ))
Да нет)Я около Львова живу.Поэтому и понимаю)) Некоторые слова похожи,а некоторые все таки не пойму!)То вбирайсі у файні портки тай в'йо до Станіслава!
Kondratenko_Nika, ади, то певні, є якесь коріннє з гуцульщини, шо так файно розумієш))))
Непривычно.. Правда?Капец! Язык можно сломать
Не то, что бы не понятно. Понимаю только по интонации, о чем люди поютНепривычно.. Правда?
я ниче не поняла) ?Не то, что бы не понятно. Понимаю только по интонации, о чем люди поют