Ту Інвест. Як зв'язатись з компанією?

Snowflake

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
23
Бали
2565
Snowflake не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Намагаюсь по трохи закривати борги, але справа в тому що багато проданих колекторським канторам. Був кредит у MyCredit продали Ту Інвест. Намагаюсь з ними якось звязатись, але без результатно, номери і вайбер мовчать. Вони взагалі живі? І сміх і гріх, колись вони мене шукали, тепер я їх) На форумі про них мало інформації. Можливо хтось має досвід з ними. Буду вдячна)

Я так розумію, в них ліцензії на послуги факторінгу на сьогодні немає? Щось лінуюсь останнім часом глибинно занурюватись у біографію чергових тридварасів

Я так розумію, в них ліцензії на послуги факторінгу на сьогодні немає? Щось лінуюсь останнім часом глибинно занурюватись у біографію чергових тридварасів
Я нічого в цьому не розумію, але потрібно іх знайти. Можливо вони вже і перепродали мій кредит.

Доброго дня! Намагаюсь по трохи закривати борги, але справа в тому що багато проданих колекторським канторам. Був кредит у MyCredit продали Ту Інвест. Намагаюсь з ними якось звязатись, але без результатно, номери і вайбер мовчать. Вони взагалі живі? І сміх і гріх, колись вони мене шукали, тепер я їх) На форумі про них мало інформації. Можливо хтось має досвід з ними. Буду вдячна)
Просто напишите майкредит и все,они скажут что делать у них последняя информация так как брали у них то

Просто напишите майкредит и все,они скажут что делать у них последняя информация так как брали у них
Звонила, они сказали, что уже отношения не имеют кредит продан данной компании. Дали номер телефона, который отключенный и на этом все.

Назад
Угорі