Цікавий розрахунок 1% від ловилаве

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 790

Валентина14

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
42
Бали
343
Валентина14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Цікаво придумали обходити шарашки ЗУ про 1% /день. Читаю от договір, а там термін договору 90 дні, за перші 30 дні нараховують по 1,35%/день, за другі 30 дні-1,59%день, а за треті 30 дні - майже 0%, і додано формулу, в якій якщо скласти всі суми % та розділити на 90 дні виходить 1% в день..........

Як думаєте, з такими угодами в них бутуть шанси вигравати суди?

Читаю от договір, а там термін договору 90 дні, за перші 30 дні нараховують по 1,35%/день, за другі 30 дні-1,59%день, а за треті 30 дні - майже 0%, і додано формулу, в якій якщо скласти всі суми % та розділити на 90 дні виходить 1% в день...
Какие продуманные харьковские дельцы))
Шансы есть всегда, как выиграть, так и поиграть. Та то это и суд

От хз, в мене за протермінування в останні 30 днів дофіга нарахували. Якась арифметика крива.
Так может они пока ещё считают по-старому?))) где-то так от 2019 года?))

я вважаю, що такий розрахунок не вписується в вимоги закону, можна оскаржити...спробувати)
Інші роблять проще - просто беруть одразу "коміссію" за видачу кредиту, а вона не маленька..а далі можна і 0,9% акційних приліпити

Вітаю! Цікаво придумали обходити шарашки ЗУ про 1% /день. Читаю от договір, а там термін договору 90 дні, за перші 30 дні нараховують по 1,35%/день, за другі 30 дні-1,59%день, а за треті 30 дні - майже 0%, і додано формулу, в якій якщо скласти всі суми % та розділити на 90 дні виходить 1% в день..........

В мене 6800 тіло, протермінування 46 днів, був тупанув і заплатив пролонгацію 3500, зараз сума 12 тисяч, буду чекати тіло + невеличкий відсоток

В мене 6800 тіло, протермінування 46 днів, був тупанув і заплатив пролонгацію 3500, зараз сума 12 тисяч, буду чекати тіло + невеличкий відсоток
Сьогодні я написав їм на пошту, що маю тіло. У вайбер відповіла Тамара, що можу заплатити тіло а вони решту закриють. Тільки гарантійний лист не дають

Назад
Угорі