Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кнопка выход всегда была))Щось напишу ,в новому хфориаті з'явилась кніпочка вихід ,тобто вихід з форуму ,я йду ,а Admin ,надіюсь зрозуміє нарешті кого він втратив ,поясню ,для тих хто встигне прочитати )) купку людей ,маленьку купку ,розумних людей ,але ,хто ми такі ? - гості .Поганого відгуку не хочу залишати ,і да якщо буде ваша ласка позначте мій ак ,таким який пішов сам
Ой ,яка розумничка ))) озвуч скільки пробула в бані ? І я це роблю не із за них ,я не згоден зі ставленням адміна до нас ,я був не згоден і тоді коли вас блочили ,але ви самі наривалися ,а це сугубо моя думка ,особисто я нікого не обісрав ...Кнопка выход всегда была))
Знаешь, что самое интересное, что те кто всех блочили и угрожали, сами оказались в бане. Как говорят, когда делаешь другим подлость, то она потом вдвойне тебе возвращается. Вот как то так.
Да и зря ты из-за них устраиваешь всё это, поверь они этого не стоят
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги