Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 71K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG_20250111_175238.webp

Щось напишу ,в новому хфориаті з'явилась кніпочка вихід ,тобто вихід з форуму ,я йду ,а Admin ,надіюсь зрозуміє нарешті кого він втратив ,поясню ,для тих хто встигне прочитати )) купку людей ,маленьку купку ,розумних людей ,але ,хто ми такі ? - гості .Поганого відгуку не хочу залишати ,і да якщо буде ваша ласка позначте мій ак ,таким який пішов сам

Щось напишу ,в новому хфориаті з'явилась кніпочка вихід ,тобто вихід з форуму ,я йду ,а Admin ,надіюсь зрозуміє нарешті кого він втратив ,поясню ,для тих хто встигне прочитати )) купку людей ,маленьку купку ,розумних людей ,але ,хто ми такі ? - гості .Поганого відгуку не хочу залишати ,і да якщо буде ваша ласка позначте мій ак ,таким який пішов сам
Кнопка выход всегда была))
Знаешь, что самое интересное, что те кто всех блочили и угрожали, сами оказались в бане. Как говорят, когда делаешь другим подлость, то она потом вдвойне тебе возвращается. Вот как то так.
Да и зря ты из-за них устраиваешь всё это, поверь они этого не стоят

5.4. Дії Адміністратора та Модераторів публічно обговорювати заборонено. Якщо Ви не згодні з діями Модератора або Адміністратора
Кнопка выход всегда была))
Знаешь, что самое интересное, что те кто всех блочили и угрожали, сами оказались в бане. Как говорят, когда делаешь другим подлость, то она потом вдвойне тебе возвращается. Вот как то так.
Да и зря ты из-за них устраиваешь всё это, поверь они этого не стоят
Ой ,яка розумничка ))) озвуч скільки пробула в бані ? І я це роблю не із за них ,я не згоден зі ставленням адміна до нас ,я був не згоден і тоді коли вас блочили ,але ви самі наривалися ,а це сугубо моя думка ,особисто я нікого не обісрав ...

Так ,покірно приношу вибачення за дію 5.4. ,але надайте мені відповідь чому в особистих люди не можуть обмінятись особистими номерами ,якби формум об'єднує ???чи я в чомусь не правий ?

Добре Admin ,чомусь ,я,думав що Ти адекватніший ,а виявилось гірший чим решта ,але то таке ,( розраховуючи на підтримку - отримуєш ,чергову зраду ),на все добре ,керуй в своєиу царстві ....

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу