Лиска
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1415
- Рішення
- 1
- Реакції
- 3277
- Бали
- 3105
Лиска не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дозвонилися мені ці курки з номеру +38063 631 5069
Якщо що, в мене не визначився, тому взяла слухалку.
Спочатку все, як завжди. Хочемо грошей, хоч частками, а чому ви нас вважаєте шахраями і так далі.
А в фіналі дуже така незвична погроза:
"Якщо ви не хочете нормально сплачувати, то КОЛИ ваше місто захватять орки, а ВОНИ ЙОГО ЗАХВАТЯТЬ, ви будете вже їм пояснювати, чому не платили і розбиратися з боргами, а вони вміють".
Це як так? Просто дурість чи можна вже скидати в СБУ запис розмови з приміткою, компанія зізнається в том, що співпрацює з орками? Бо інакше це якось і не сприймається.
Ні, не страшно, маячня, звісно. Крім того натяку на те, що Преміум Актив співпрацює вже чи планує таку співпрацю з орками.
Якщо що, в мене не визначився, тому взяла слухалку.
Спочатку все, як завжди. Хочемо грошей, хоч частками, а чому ви нас вважаєте шахраями і так далі.
А в фіналі дуже така незвична погроза:
"Якщо ви не хочете нормально сплачувати, то КОЛИ ваше місто захватять орки, а ВОНИ ЙОГО ЗАХВАТЯТЬ, ви будете вже їм пояснювати, чому не платили і розбиратися з боргами, а вони вміють".
Це як так? Просто дурість чи можна вже скидати в СБУ запис розмови з приміткою, компанія зізнається в том, що співпрацює з орками? Бо інакше це якось і не сприймається.
Ні, не страшно, маячня, звісно. Крім того натяку на те, що Преміум Актив співпрацює вже чи планує таку співпрацю з орками.
, по факту "пацюки - звичайні". Доречі, на майбутнє, а то зараз чув що ще і досі ведуться на "наша розмова записується" - записують для н[UWSL]ачальства, яке їх же потім самих же і в саме м'яке місце, за те що "не можуть збити грошей".[/UWSL]