Це жах, що вони роблять?

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карамбулька

✩ Premium ✩
Дописи
1175
Реакції
918
Бали
5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.

Я просто в шоці, шоб ці тварі здохли!

Блін , давайте шукати їхні сторінки , робити розсилки, якщо на них нема управи

:facepalm::facepalm::facepalm: а тут и сказать-то нечего...
И самое главное чаще можно услышать от "знающих" и "мудрых" людей - "сама виновата, не надо было оформлять займ".
И тут дело не в займе. А в том, что это безнаказанно этим у*лю*кам все сходит с рук. Где наша полиция, которая защищает граждан? Аааа!!! Вспомнил, они как раз поехали таксистов с остановок прогонять и бухариков по домам развозить.

Боже мій це просто жах що зараз коїться , а поліції тоді всеодно виходе! Просто немає слів! Скотт просто хто на такі роботі працює. Голос розмови дуже скржий теж один колектор мені сьогодні сказав що зітре моє життя в пух і прах . Таких сволочів вбивати треба

От твapu конченые! А наши политики миллионы на свою предвыборную компанию херячат! Займитесь cyku беспределом в стране, а не пиаром собственной персоны!

Капец !
И таких же ситуаций просто куча...

А з якої це шарашки цей півень???

От твapu конченые! А наши политики миллионы на свою предвыборную компанию херячат! Займитесь cyku беспределом в стране, а не пиаром собственной персоны!
И кто тут ещё за гуманность к ним? Ребенку звонить!!!! уpoды!!! С*Ки запомните, если вы это читаете. Вас будут находить по одному и пропускать ниже плинтуса.!!! За все слезы людей ответите!!!

Найти и оторвать язык чтоб больше ни слова сказать не мог:diablo::diablo::diablo:

И кто тут ещё за гуманность к ним? Ребенку звонить!!!! уpoды!!! С*Ки запомните, если вы это читаете. Вас будут находить по одному и пропускать ниже плинтуса.!!! За все слезы людей ответите!!!
Какая гумманость к этим чертям!

Они уже попущенные и так, а наказать нужно.

Куда ети бл..ь мусора смотрят депутати ну и в конце президент ему етот безпридел остановить как два пальца обосать... вивод все они в етом бизнесе никак не понажыраются

Це жах, я думаю і незнаю що ж можна зробити , щоб їх якось трохи втихомирити , багатьом журналістам з різних каналів написала в приват , дала ссилку на форум ,думала щось їх зацікавить , но поки що ніхто не відреагував. Я бачу вихід один для себе , маю дуже багато сторінок людей які працюють в цих шарашках , буду писати їхнім друзям , на них гадості.

Найти и оторвать язык чтоб больше ни слова сказать не мог:diablo::diablo::diablo:
И яйца! :aggressive:
Дабы не размножался

Куда ети бл..ь мусора смотрят депутати ну и в конце президент ему етот безпридел остановить как два пальца обосать... вивод все они в етом бизнесе никак не понажыраются
полицаи таксистов по остановкам гоняют.
Це жах, я думаю і незнаю що ж можна зробити , щоб їх якось трохи втихомирити , багатьом журналістам з різних каналів написала в приват , дала ссилку на форум ,думала щось їх зацікавить , но поки що ніхто не відреагував. Я бачу вихід один для себе , маю дуже багато сторінок людей які працюють в цих шарашках , буду писати їхнім друзям , на них гадості.
Журналисты не будут пиарить бесплатно форум. Вы же понимаете какая это реклама. Она будет дорого стоить. Я пока не могу ее потянуть.

Admin, ну це так ,звичайно небудуть , навіть нехочу думати що це може статись з моїми родичами, це капец...

Fgy, скільки це цікаво , коштувало б

Давайте вместе потяним ету рекламу с журналистами
Дорого очень. Я не могу просто рекламу потянуть самостоятельно, а реклама по ТВ пока для меня заоблачной кажется.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі